Данфосс ТОВ (Украина)

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Данфосс ТОВ, 17 жов 2013.

  1. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    дуже цікаво, полюбляв по-молодості читати фантастику, але яким боком це все допоможе учасникам форуму сьогодні? Що на сьогодні у компанії Данфос є конкурентним у приватному забезпечені будинків теплом?
     
  2. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Проект в Китае 1.jpg
    Система Danfoss Floor Heating & Electronic Controls забезпечить підігрів підлоги в найвищій будівлі в Китаї

    Компанія Danfoss візьме участь в обладнанні багатофункціонального центру «Сучжоу Чжуннань» (Suzhou Zhongnan Center) у Сучжоу (Китай). 729-метровий хмарочос, будівництво якого розпочалось у 2014 і буде завершено в 2020 році, стане найвищою будівлею в Китаї та третьою за висотою у світі. У вежі центру «Сучжоу Чжуннань» будуть розташовані готель, житлові апартаменти та офіси, загальною корисною площею приблизно 500 тисяч квадратних метрів.

    «У бізнес-центр «Сучжоу Чжуннань» Danfoss поставляє електричні нагрівальні кабелі DEVI для системи підтримки температури гарячої води для побутових потреб (ГВС) та підігрів підлоги на основі води з використанням продуктів SLHW70 і ECtemp NextPlus HW для системи підтримки температури гарячого водопостачання (ГВП) PERT16 * 2.0 для гідравлічного підігріву підлоги. Запропоноване Danfoss рішення зацікавило клієнта завдяки надійній якості продукції компанії з 10-річною гарантією та успішному досвіду співробітництва з підрядником. Це і дозволило нам виграти замовлення. Система підтримки температури ГВП повинна забезпечувати 55-градусну гарячу воду в усіх кранах відповідно до санітарних норм для запобігання зростанню легіонел», – прокоментував Цзян Вей, регіональний менеджер з продажу Danfoss.

    Популярність систем електричного підігріву підлоги в Китаї зростає, що дозволяє Danfoss активно пропонувати на цьому ринку свої технологічні рішення для житлових будівель. Одне з таких рішень було запропоновано компанії North Star Industrial Group для житлового будинку в місті Ханчжоу в провінції Чжецзян. Завершити проект планується в 2017 році. Ще одне нещодавно отримане командою відділу продажів Danfoss замовлення – централізований проект з підігрівом підлоги спільно з компанією Gemdale у Шанхаї. В даному проекті поєднується гідравлічне підлогове опалення Danfoss та електричний підігрів підлоги c застосуванням продукції DEVI. Кабельне підлогове опалення DEVI буде встановлено у ванних кімнатах, для чого обрані електричні нагрівальні кабелі ECflex 20T.

    «Підігрів підлоги в деяких регіонах світу вважається розкішшю, але стає доступним для все більшої кількості людей в країнах з економікою, що розвивається. Китай – прекрасний тому приклад, і я хотів би привітати наших китайських колег з перемогою в трьох гучних і масштабних проектах», – прокоментував віце-президент FEC Кім Петерсен Шу (Petersen Kim Schou). У грудні 2016 року два підрозділи компанії Danfoss – Electric Heating і Floor Heating Hydronics – об'єдналися в одне: Floor Heating & Electronic Controls (FEC). «Натхнені зростаючим глобальним попитом на опалення через підлогу, ми задали високі темпи зростання як для гідравлічного, так і для електричного підігріву підлоги. Створивши один центр компетенції для підлогового опалення Danfoss, ми отримали більш сильну структуру, яка відповідає очікуванням клієнтів і виграє на висококонкурентному ринку», – додав Кім Петерсен Шу.

    В Україні продукція торгових марок Danfoss і DEVI також набула широкої популярності. За 20 років компанія реалізувала численні проекти в адміністративному та приватному секторі, що дозволило фахівцям компанії набути глибинного досвіду в оснащенні сучасними компонентами різноманітних інженерних мереж та впровадженні енергоефективних рішень.

    «Представництво данської корпорації Danfoss в Україні не тільки популяризує сучасні інноваційні рішення у сфері використання електричних нагрівальних кабелів, а й бере активну участь у створенні Державних будівельних норм і стандартів, розробці посібників та технічної літератури. Провідні фахівці компанії залучаються до обговорення галузевих проблем на засіданнях Уряду та профільних міністерств. Ми регулярно проводимо лекції і семінари для широкого кола фахівців. Набутий за ці роки досвід дозволяє Danfoss активно залучати наших українських інженерів при створенні нових продуктів і для навчання іноземних колег. Зовсім недавно ми ділилися своїм досвідом монтажу електричних кабельних нагрівальних систем саме з китайськими технічними фахівцями. Можемо очікувати в піднебесній нових інноваційних та енергоефективних проектів із застосуванням продукції Danfoss і DEVI», – розповів Віктор Драчук, керівник напрямку DEVI в Україні компанії «Данфосс ТОВ».
     
  3. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    вибачте, це у вас просто реклама компанії, чи ви ще й можете відповідати на запитання, дискутувати? Дякую
     
    B.S.V. подобається це.
  4. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Вітаємо!
    На питання відповідаємо. Щодо дискусії - не обіцяємо.
     
  5. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    будь-ласка, дякую
     
  6. s_fly

    s_fly Стажер

    Повідомлення:
    27
    Симпатії:
    25
    Адреса:
    Одесса
    Я не представитель Данфоса, но отвечу, что я себе покупал.
    Коллектора на теплый пол, сервоприводы на отопление, 3-х ходовой. Очень хорошие по отзывам термоголовки на радиаторы, однако у меня в доме нет радиаторов, поэтому такое не брал.
    Здуру по ОЧЕНЬ хорошей цене даже купил комплект с термостатом на полотенчик. Пока еще не устанавливал, но думаю жалеть не буду)))
    Сам занимаюсь промышленной автоматикой и по своему опыту могу сказать, что все с надписью "Danfoss" практически неубиваемое. К тому же, если знать где брать, можно купить с хорошей скидкой, которая приблизит цену продукции к нонейму.
     
  7. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Компанія «Данфосс» стала одним зі спонсорів Install Fest Ukraine

    Компанія «Данфосс» виступила спонсором першого міжнародного фестивалю монтажників і проектантів, який відбудеться 2-3 червня 2017 року в Києві. Фестиваль Install Fest Ukraine стане спеціалізованим інформаційним майданчиком для діалогу провідних міжнародних та українських виробників обладнання HVAC-ринку з монтажниками та проектантами систем опалення, водопостачання та кондиціювання.

    У рамках фестивалю відбудеться тематична конференція Ukraine HVAC Innovation, під час якої будуть представлені новинки і розглянуті тенденції розвитку альтернативної енергетики в побутовому і комунальному секторах. На практичних семінарах виробники розповідатимуть про принципи роботи своєї продукції, продемонструють її технічні характеристики та проведуть майстер-класи.

    Родзинкою заходу стане Перший Чемпіонат України серед інсталяторів систем опалення, водопостачання та кондиціювання Installers Championship Ukraine 2017, під час якого монтажники змагатимуться між собою у монтажі системи опалення.

    «Унікальність події в тому, що вона спрямована на монтажників – фахівців, які безпосередньо працюють з продукцією, встановлюючи її на об'єктах. На відміну від звичайних виставок, де фахівці можуть лише познайомитися з продукцією, на цьому фестивалі можна побачити, як з нею працювати, як монтувати, який ефект вона дає. Провідні фахівці компанії «Данфосс» проведуть майстер-класи, під час яких докладно розкажуть про продукцію і дадуть відповіді на запитання учасників. Також технічні фахівці «Данфосс», Олексій Жаданов та Олександр Сокиркін, виступлять спікерами на семінарах для монтажників», – прокоментувала Катерина Харченко, бренд-менеджер DEVI.

    Організаторами фестивалю Install Fest Ukraine виступили «Асоціація інсталяторів водопостачання, опалення та кондиціювання» та Expo Group International.

    Повна інформація про фестиваль - http://installfest.kiev.ua/

    738x415_InstalFest.jpg
     
  8. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Компанія «Данфосс ТОВ» запрошує своїх клієнтів, партнерів та друзів на оновлену сторінку Danfoss Ukraine у соціальній мережі Facebook

    Відповідно до загального курсу міжнародного концерну Danfoss у світі «One company — one way» усі напрямки діяльності компанії в Україні — Cooling, Drives та Heating – об’єднані на одній сторінці соціальної мережі Facebook — Danfoss Ukraine, яку раніше всі знали як фейсбук-канал напрямку Cooling в Україні — Danfoss Cool Ukraine.

    Тепер клієнти, партнери, та друзі компанії мають нагоду отримувати усі новини Danfoss на оновленій єдиній сторінці Danfoss Ukraine.

    «Ми завжди прагнемо застосовувати зручний формат для спілкування з тими, кого цікавить продукція відомої міжнародної данської компанії Danfoss. Продукція компанії в Україні відома з 50-х років минулого століття, а представництво компанії працює в Україні вже 20 років. Останні роки шалену популярність набуває продукція для теплопостачання, системи підігріву підлоги, сучасні системи кондиціювання та різні інноваційні рішення для дистанційного керування цими системами. Тому ми вирішили об’єднати всю інформацію про діяльність Danfoss та її продукцію на одній сторінці», - розповів Андрій Берестян, генеральний директор «Данфосс ТОВ».

    Запрошуємо всіх на https://www.facebook.com/DanfossUA
     
  9. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Спеціалісти Danfoss (Україна) взяли участь у третьому засіданні Клубу енергоефективності

    14 червня 2017 року Андрій Берестян, генеральний директор компанії Danfoss (Україна), взяв участь у засіданні Клубу енергоефективності в Києві. Головна тема літнього засідання клубу «Готуй сани влітку: що мають зробити українці, щоби впевнено зустріти новий опалювальний сезон?».

    Минулий опалювальний сезон довів необхідність проведення енергоефективних заходів для зниження споживання енергоресурсів, адже мешканці будинків, де такі заходи вже проведено, сплачують за комунальні послугу значно менше.

    За останні два роки в Україні відбувся реальний прорив у впровадженні енергоощадних технологій та прийнятті відповідних законів. Було створено механізми підтримки держави з кредитування енергоефективних заходів та часткового відшкодування витрат на них. Згідно даним Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, більш ніж 800 ОСББ скористалися програмою «Теплі кредити» з початку її впровадження та отримали на термомодернізаційні заходи понад 100 млн гривень.

    «За останні роки люди усвідомили, що вони мають самі опікуватися своїми будівлями. Держава не повинна робити це за них, але має їм допомагати. Зростання довіри людей до програм фінансування заходів, що сприяють підвищенню енергоефективності житлових будівель, є підтвердженням того, що процес розпочався», – зауважив у своєму виступі Андрій Берестян. – Україна робить перші кроки у напрямку енергозбереження. Це навіть не 1% від того, що має зробити держава. Всі вже добре розуміють, що таке ІТП – індивідуальний тепловий пункт для регулювання витрат теплоносія у будівлі. Але це початок і далі за ним має бути впроваджена ціла низка заходів для збільшення економії коштів. Потрібно збалансувати систему опалення та встановити радіаторні терморегулятори. Стимулом для цього стане «Закон про комерційний облік комунальних послуг», який Верховна Рада затвердить найближчим часом. Це надасть можливість впровадити індивідуальний облік тепла у всіх будівлях. Цей закон один з ключових для подальшого стимулювання процесів енергоефективності в Україні».

    738X415_Berestyan_speech.JPG
     
  10. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Разумный выбор источника энергии для систем микроклимата здания

    9 июня 2017 года представители компании «Данфосс ТОВ» приняли участие в VI Международном архитектурном форуме, которой проходил в Киеве. Одной из активно обсуждаемых на форуме тем была экономика жизненного цикла зданий.

    Современные здания оснащены разнообразными системами, которые должны создавать комфортные условия для их жильцов или пользователей. Речь идет о системах отопления, кондиционирования и горячего водоснабжения. Снижение затрат на используемые этими системами энергоносители – одна из важнейших задач, поставленных сегодня перед проектировщиками и строителями.

    В последнее время, при строительстве новых и реконструкции старых зданий, проектировщики закладывают возможность выбора нескольких источников энергии для использования внутри здания. Чтобы получать больше энергии с минимальными затратами, важно правильно определить, какие системы или их комбинации лучше использовать для конкретного здания.

    «Из всех источников тепловой энергии, которые используются на сегодняшний день, основные – это подключение к центральной теплосети или использование собственной котельной, преимущественно газовой. Возрос интерес к тепловым насосам и водо-водяным чиллерам, как элементам альтернативной энергетики в здании, и использованию «ночного» тарифа при прямом электрическом обогреве, – рассказал в своем выступлении Андрей Деменин, руководитель направления «Вентиляция и кондиционирование» компании «Данфосс ТОВ». – Также распространение получают альтернативные технологии с использованием возобновляемых источников энергии ветра и солнца, позволяющие получать больше энергии по существенно меньшей стоимости, а значит – снизить уровень эксплуатационных затрат. При проектировании систем отопления, кондиционирования и горячего водоснабжение очень важно правильно выбрать источник энергии для работы этих систем, т.к. стоимость выработки энергии разными источниками не всегда постоянна. Именно в ходе эксплуатации определится реальная стоимость получаемой энергии. Чтобы контролировать эти затраты, важно устанавливать приборы учета, как первичного энергоносителя (электроэнергии и газа), так и приборы учета получаемого в результате тепла и холода. Это даст возможность определять эффективность работы всех источников энергии и принимать решения, какой из них использовать в данный момент, в зависимости от времени суток или погодных условий. Ведь невозможно управлять тем, что нельзя измерить».
    738X415_Demenin_speech.jpg
     

Поділитися цією сторінкою