Данфосс ТОВ (Украина)

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Данфосс ТОВ, 17 жов 2013.

  1. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Експерти компанії "Данфосс" продовжують брати участь у просвітницькому проекті “Твій дім”

    У черговому випуску програми "Твій дім" розглядали на прикладах результати від термомодернізації багатоквартирного будинку. Керівники ОСББ ділились досвідом термомодернізації своїх будівель, а експерти порадили, на що варто першочергово звертати увагу, щоб отримати позитивний результат. Зокрема Олександр Гут, спеціаліст компанії "Данфосс" з розвитку проектів термомодернізації у житловому секторі, розповів, що потрібно знати про індивідуальні теплові пункти.

    Тарифи на опалення – найбільші серед комунальних платежів. За наявності будинкового лічильника тепла, цифри в платіжках значною мірою залежать від стану інженерних мереж опалення багатоповерхівки. Оскільки внутрішньобудинкові мережі – спільна власність всіх власників квартир та нежитлових приміщень, вони відповідають за їх технічний стан. Тому останніми роками ОСББ розпочали активну модернізацію систем опалення та встановлення сучасних ІТП у багатоквартирних будинках.

    "Питання економії – основна складова шаленої популярності індивідуальних теплових пунктів. Ми живемо в будинках, в яких досі функціонують переважно однотрубні нерегульовані системи опалення. Нерегульованість – ключова проблема, яка впливає на ефект від модернізації ІТП та інших заходів, спрямованих на модернізацію внутрішніх систем теплоспоживання. Зараз у нормативах чітко прописано: система опалення у багатоквартирному будинку повинна мати штучну циркуляцію за допомогою циркуляційних насосів і вони повинні бути регульованими. Тільки шляхом погодозалежного регулювання можливо отримати від 15 до 30% зменшення теплоспоживання порівняно зі станом, коли регулювання було відсутнє", – підкреслив Олександр Гут, розповідаючи, який ефект забезпечує встановлення сучасного індивідуального теплового пункту в багатоквартирному будинку, щоб зменшити цифри в комунальних платіжках.

    Переглянути сюжет

    738x415_tviy-dim.jpg
     
  2. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Андрей Берестян назначен генеральным директором «Данфосс ТОВ»

    Андрей Берестян назначен на должность генерального директора компании «Данфосс ТОВ». С 1 марта 2017 года управление в компании осуществляет дирекция в составе генерального и исполнительного директоров, что связано со структурными изменениями в Danfoss A/S в целом. Занимавшая должность генерального директора компании Наталия Батина, заняла должность исполнительного директора.

    На новой должности Андрей Берестян будет отвечать за организационные вопросы, развитие бизнеса, взаимодействие с внешним деловым окружением и соблюдение законодательных и корпоративных политик.

    Андрей Берестян работает в «Данфосс ТОВ» 20 лет, с момента ее открытия в Украине в 1997 году. За это время он прошел путь от торгового представителя, руководителя отдела продаж направления «Теплоснабжение» до директора по продажам и маркетингу.

    На протяжении 20 лет «Данфосс ТОВ» представляет в Украине продукцию датского концерна Danfoss A/S, одного из мировых лидеров в области производства высококачественного энергосберегающего оборудования для систем теплоснабжения, а также – компонентов для промышленности и систем охлаждения и кондиционирования. Компания одной из первых начала предлагать в Украине новые технологические решения для теплоснабжения и промышленного охлаждения, фактически создав рынок для них.

    Среди знаковых событий в жизни «Данфосс ТОВ»:
    • Открыты региональные офисы в 4 регионах Украины, а дистрибьюторы покрывают все областные центры и развитие дистрибьюторской сети продолжается.
    • Проведено множество образовательных программ для партнеров и специалистов отрасли.
    • Компания стала флагманом развития направления «Термомодернизация».
    • Украинские строительные нормы, связанные с энергоэффективностью в новом строительстве и реконструкции, адаптированы к европейским.
    738x415_berestyan.jpg
    «Мы планируем и дальше занимать лидирующую позицию на рынке Украины во всех направлениях бизнеса, и предлагать для рынка Украины решения, которые позволят развиваться нашим клиентам и украинскому рынку в целом», – заявил Андрей Берестян.
     
  3. Іван 55555

    Іван 55555 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    @Данфосс ТОВ, от нічогісінько не зрозумів.у Вас є статті на укр.мові?чи Ви дописи копіюєте у російськиx колег своіx?
     
    lisnyk подобається це.
  4. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Централізоване теплопостачання – екологічне рішення від Данфосс для великих міст

    Компанія Данфосс, – лідер у сфері виробництва високоякісного енергозберігаючого обладнання для систем теплопостачання, – розповіла про досвід впровадження енергоефективних рішень у місті Гамбург (Німеччина) та Аньшан (Китай) у відеоролику «Централізоване теплопостачання – екологічне рішення для великих міст».

    Для підвищення ефективності енергетичних систем провідні країни розширюють мережі централізованого опалення та максимально використовують надлишки тепла, що виробляється на великих промислових підприємствах та утворюється при виробництві електроенергії. Сучасні технологічні рішення дозволяють вловлювати надлишкову енергію і використовувати її в міській системі опалення. Тому мери сучасних міст обирають новий формат постачання енергії для своїх міст. Він поєднує теплоелектроцентралі, які працюють на місцевих відновлюваних джерелах енергії, та централізоване теплопостачання в одну мережу з низькими викидами вуглецю.

    «Сучасні міста мають високі вимоги до комфорту. Зокрема це стосується потреби в обігріві та охолодженні, в кількісному та якісному вираженні, – розповідає Ян Ерік Торсен, директор DHS Application Center Danfoss, Данія. – Скоро надходження енергії сфокусується на непостійних, відновлюваних джерелах, наприклад, енергії вітру або сонця. Перед нами стоїть завдання розпорядитись непостійними відновлюваними джерелами економічно ефективним способом. Тут централізоване опалення та охолодження показало в дії хорошу гнучку енергетичну інфраструктуру, і, таким чином, у нас є шлях для вирішення цього завдання в майбутньому».

    Ознайомтесь з досвідом двох міст: Гамбург (Німеччина) та Аньшан (Китай), які вже на шляху впровадження енергоефективних рішень на рівні міста -


    DHU_news.png
     
    Іван 55555 подобається це.
  5. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Компанія Danfoss взяла участь в українсько-данському круглому столі з нагоди візиту президента України в Данію

    Адам Єнджейчак, Регіональний президент Danfoss в Східній Європі, у складі данської бізнес-делегації взяв участь у круглому столі з нагоди візиту Президента України Петра Порошенка в Данію.

    На зустрічі з Президентом представники провідних данських компаній обговорили перспективи співробітництва та висловили зацікавленість в інвестуванні в Україну. Окремою важливою темою зустрічі було підвищення енергоефективності України. Данія – один зі світових лідерів в розробці та впровадженні нових інноваційних технологій, спрямованих на підвищення енергоефективності в різних сферах діяльності людини. Ці технології протягом декількох років успішно представляє на ринку України компанія Danfoss. Пiд час зустрічі з Президентом Порошенко регіональний президент Danfoss у Східній Європі назвав низку проблем, у вирішенні яких данськi компанії потребують участі та сприяння.

    "Компанія "Данфосс" працює в Україні 20 років. Всі ці роки ми активно беремо участь у приведенні профільної української нормативної бази у відповідність до європейських стандартів і розробці нової редакції будівельних норм. В даний час на розгляді у Верховній Раді України знаходяться декілька законодавчих актів, які допоможуть прискорити впровадження проектів з енергоефективності в різних сферах: термомодернізації будівель, обліку енергоресурсів, дотриманні будівельних норм. Ще одна актуальна проблема в Україні – це дефіцит фахівців через низьку якість їх підготовки у профільних навчальних закладах, що говорить про необхідність кардинального оновлення навчальних програм. Вирішення цих проблем дало б відчутний ефект для країни в частині впровадження гостро необхідних програм термомодернізації та енергоефективності, тому пiд час зустрічі регіональний президент Danfoss акцентував увагу Президента Порошенко на необхідності їх вирішення", – прокоментував участь Danfoss у зустрічі з Президентом України Генеральний директор "Данфосс" в Україні Андрій Берестян.
     
  6. Amaretto11

    Amaretto11 Стажер

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    1
    Шановна компанія, Данфосс!
    Підскажіть, що краще використати для управління радіатороми
    Living Eco, RA + K
    чи
    Living Connect с адаптерами RA и M30x1,5
    в чому різниця? візуально однакові?
     
    Останнє редагування модератором: 13 кві 2017
    Данфосс ТОВ подобається це.
  7. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Amaretto11, вітаємо.

    Так, зовні вони схожі і завдання у них однакове - підтримання температури згідно заданого графіку, але Living Eco має на торці екран більшого розміру, ніж Living Connect.
    Принципова відмінність у наступному:
    Електронний термоелемент ECO призначений для управління опалювальним приладом без можливості підключення до загальної бездротової системи управління Danfoss Link.
    Більш детальна інформація по ECO знаходиться за цим посиланням.

    Електронний термоелемент Living Connect призначений для управління опалювальним приладом тільки у складі бездротової системи управління Danfoss Link.
    Більш детальна інформація по Living Connect знаходиться за цим посиланням.
     
  8. Amaretto11

    Amaretto11 Стажер

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    1
    дякую
     
  9. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Danfoss Link™ посіла перше місце на «Best of SHK Awards» у категорії «Опалення»

    Компанія Danfoss – лідер у сфері виробництва високоякісного енергозберігаючого обладнання для систем теплопостачання – перемогла у номінації «Опалення» на конкурсі «Best of SHK Awards», що був організований журналом «SI» – головним спеціалізованим виданням для професіоналів у сферах сантехніки, опалення та кондиціювання.

    Компанія Danfoss представила на конкурс інноваційну безпровідну систему регулювання температури опалення в будинку Danfoss Link™, яка отримала максимальну кількість голосів читачів журналу серед 20-ти учасників.

    Протягом двох місяців читачі журналу «SI» вибирали кращих з 72 концепцій, представлених на конкурсі провідними виробниками галузі у категоріях маркетингу, опалення, сантехники і кондицiювання, за наступними критерiями: цікава концепція, інноваційність продукту, дизайн, ефективність і рентабельність.

    Конкурс «Best of SHK Awards» проводиться спеціалізованим журналом «SI» сьомий раз поспіль. У 2017 році нагородження переможців вiдбувалося під час провідної світової виставки ISH у Франкфурті. На урочистiй вечiрнiй церемонii нагородження були присутні представники компаній-переможців конкурсу, спонсори і члени журі. Нагороду за перше місце у категорії «Опалення» від імені компанії Danfoss прийняла регіональний директор з маркетингу Моніка Нордманн (Monika Nordmann).

    Danfoss Link award.jpg
     
  10. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Інтелектуальне теплопостачання від Danfoss

    Розробка нової сучасної системи централізованого теплопостачання – один з найважливіших та наймасштабніших викликів для сучасного суспільства. Про можливості трансформації існуючої системи теплопостачання у більш ефективну систему нового покоління, здатну інтегрувати багато різних типів відновлюваної енергії та збирати і повторно використовувати величезні обсяги надлишкового тепла, розповіла компанія Danfoss у тематичному відеоролику.

    Централізоване теплопостачання використовується у світі понад 100 років і неодноразово адаптувалося до змін ресурсів, технологій та суспільства. Перше покоління системи централізованого теплопостачання було впроваджено у США наприкінці ХІХ століття та використовувало пару у трубах. Для другого покоління централізованого постачання в 1920-х роках європейські інженери запропонували використовувати воду, підігріту приблизно до 100 градусів. Наразі у містах використовується централізоване теплопостачання третього покоління з низькотемпературним носієм – більш ефективним для постачання та розподілу тепла.

    Однак настав час четвертого покоління технологій централізованого теплопостачання, які не тільки покращать умови постачання та розподілу тепла, але й уможливлять збір величезних обсягів надлишкового тепла, що утворюється при виробництві електроенергії та у промисловості. Четверте покоління технологій централізованого теплопостачання також здатне інтегрувати багато різних типів відновлюваної енергії, що дозволить поступово перейти до майже стовідсоткового використання енергоресурсів.

    «У цьому фільмі Danfoss розповідає про сучасні технології, які сприятимуть підвищенню ефективності енергетичних систем, – розповідає Вадим Алдошин, керівник напрямку "Централізоване теплопостачання" компанії "Данфосс ТОВ". – У майбутньому міста зможуть купувати тепло із загальної мережі, подібно до купівлі електроенергії, через системи централізованого теплопостачання з відкритими джерелами. Ці мережі зможуть інтегрувати багато різних типів відновлюваної енергії та дадуть можливість збирати величезні обсяги надлишкового тепла. Для підвищення ефективності його використання європейські країни планують розширення централізованого теплопостачання від теперішнього рівня покриття у 13% – до 50% у 2050 році. Зазначений підхід позитивно вплине на економіку споживачів, фірм та промисловості, одночасно покращить якість життя та добробут громадян, суспільства в цілому та майбутніх поколінь. І що надважливо – позитивно вплине на покращення клімату, адже викиди СО2 в атмосферу суттєво знизяться».

    Переглянути відео

    Support District Heating.png
     

Поділитися цією сторінкою