Данфосс ТОВ (Украина)

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Данфосс ТОВ, 17 жов 2013.

  1. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Наприкінці грудня 2016 року Олександр Гут, спеціаліст з розвитку проектів «Термомодернізація в житловому секторі» компанії Danfoss, провів спеціалізований семінар для співробітників теплопостачальної організації міста Житомир КП «Житомиртеплокомуненерго», організований компанією «АКВАТЕРМ-АЛЬЯНС», офіційним представником Danfoss в Житомирській області.

    738x415_gut_seminar.jpg В Україні неможливо уявити будівлю без інженерних систем теплопостачання та теплоспоживання, але досягти значної ефективності використання тепла в таких системах можливо лише за допомогою систем автоматизації. До того ж, автоматизація значно поліпшує якість надання послуг з теплопостачання, оскільки дозволяє надавати теплову енергію у відповідності з нагальними потребами споживачів, забезпечуючи необхідний рівень комфорту в опалюваних приміщеннях.

    Олександр Гут роз'яснював теплоенергетикам Житомиру важливість змін у законодавстві України щодо оснащення приладами автоматизації систем теплоспоживання, викладених у державних будівельних нормах, таких як ДБН В.2.5-39:2008 «Теплові мережі», ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція і кондиціонування», ДБН В.2.2-15:2005 «Житлові будинки» та інших. Також Олександр зауважив, що згідно Закону України «Про будівельні норми», застосування будівельних норм є обов’язковим для всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форми власності, які провадять будівельну, містобудівну, архітектурну діяльність, як при проектуванні систем теплопостачання, так і при їх монтажі, капітальних ремонтах, реконструкції та експлуатації. Також Олександр Гут роз’яснив учасникам заходу низку досить складних для розуміння пунктів Державних будівельних норм України.
     
  2. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Що робити, якщо ви отримали платіжку з надмірною сумою за тепло?

    Наслідком зростання вартості енергоресурсів в Україні стало значне збільшення сум в платіжках, які отримують українці за їх використання - електроенергію, газ, воду.

    Найбільша частка платежів припадає на опалення. Низька температура у квартирах при високій вартості опалення викликає у споживачів багато запитань до підприємств теплокомуненерго. Деякі українці отримують платіжки на суми, які, на їхню думку, не відповідають реальній вартості послуги. Причин завищеної суми у квитанції за опалення може бути декілька. Що робити у кожній із ситуацій, пояснив розробник стандартів з енергоефективності Мінрегіонбуду Віктор Пирков у програмі «Громадська хвиля» радіостанції «Громадське радіо».
    2016_news_pyrkov_hromadske.jpg

     
  3. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Централізоване теплопостачання - екологічне рішення для великих міст
    Снимок экрана 2017-02-02 в 12.32.17.png
    66% всієї енергії, яка використовується при виробництві електроенергії, втрачається. Це один із найбільш марнотратних промислових процесів, які коли-небудь існували. Однак є просте рішення.
    Від часів промислової революції економічний розвиток істотно залежав від викопних видів палива. Віднайдення чистих сталих джерел енергії, звичайно, є центральним моментом у зменшенні залежності від викопних видів палива, і величезні кроки було зроблено для збільшення конкурентоспроможності відновлюваної енергії. Але впровадження відновлюваної енергетики не матиме сенсу, якщо його не супроводжуватиме широкомасштабне вдосконалення енергоефективності.
    Сучасні міста мають високі вимоги до комфорту. Одночасно міста зростають. Це також стосується і потреби в обігріві та охолодженні, в кількісному та якісному вираженні, або, іншими словами, в комфорті.
    Одночасно надходження енергії переміститься до непостійних, відновлюваних джерел, наприклад, енергії вітру або Сонця. Попереду стоїть завдання розпорядитись непостійними відновлюваними джерелами економічно ефективним способом. Тут централізоване опалення та охолодження показало в дії хорошу гнучку енергетичну інфраструктуру, і, таким чином, у нас є шлях для вирішеня цього завдання в майбутньому.

    Ознайомтесь з досвідом двох міст Гамбург, Німеччина та Аньшан, Китай, які вже на шляху впровадження енергоефективних рішень на рівні міста -
     
  4. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    738x415_Sondex.jpg Вадим Алдошин, керівник напрямку “Централізоване теплопостачання” компаніі “Данфосс ТОВ” розповів про придбання компанії Sondex

    У 2016 році компанія Danfoss оголосила про придбання компанії Sondex Holding A/S, світового лідера у сфері технологій постачання тепла з широким асортиментом пластинчастих теплообмінників.

    Придбання Sondex A/S дозволить доповнити новими рішеннями сегмент теплопостачання Danfoss та суттєво зміцнити позиції на світовому ринку рішень для теплопостачання.

    Про позитивні зміни, які очікують клієнтів Danfoss в Україні, розповідає Вадим Алдошин, керівник напряму "Централізоване теплопостачання" компанії "Данфосс Україна" http://heating.danfoss.ua/newsstories/heating/2017-prudbannya-sondex/?ref=17179949518#/
     
  5. Megaladon

    Megaladon Стажер

    Повідомлення:
    18
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    г. Донецк
    Здравствуйте . помогите с реализацией
    1) Danfoss 042U4086, Клапан электромагнитный с сервоприводом EV220A, двухпозиционный, двухходовой, G1 1/2 внутренее, -30-100°C, 0,3-16 бар, KVS 18,000 м3/ч, 40,00 мм, NBR
    2) Danfoss 065-4392 Регуляторы температуры AFT 06/17/26/27
    3) Danfoss 065B2600 универсальный VFG 33 DN 40 PN16 Клапан регулирующий буду очень благодарен.
     

    Вкладення:

  6. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    6 февраля 2017 в программе «Окна» на телевизионном канале СТБ специалист компании «Данфосс ТОВ» Виктор Пырков принял участие в первом сюжете проекта «Тепловой удар», созданном для разъяснения украинцам, что надо делать, чтобы снизить расходы на тепло.
    Виктор Пырков отметил необходимость внедрения индивидуального учета потребления тепла в многоквартирных домах. «В Украине уже разработан проект о коммерческом учете тепловой энергии, который полностью базируется на европейских подходах. Проект является революционным, поскольку позволит забыть о начислении тарифа на квадратный метр. В феврале этот проект представят на рассмотрение в Верховную Раду Украины», - рассказал господин Пырков.

    Компания «Данфосс» уже четыре года подряд ведет просветительскую деятельность в рамках проекта «Термомодернизация жилых зданий как средство оптимизации затрат населения на тепло», поэтому с удовольствием принимает участие в телевизионных и радио программах, которые помогают украинцам научиться бережно относиться к энергетическим ресурсам, которые они используют. Компания планирует в дальнейшем участвовать в подобных программах.

    Посмотреть сюжет http://vikna.stb.ua/ru/episode/teplovij-udar-posered-zimi-platizhki-za-opalennya/
    738x415-telpo.jpg
     
  7. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25

    Експерти компанії “Данфосс ТОВ” знову в ефірі програми “Твій дім”

    738x415_tviy-dim.jpg
    На початку лютого 2017 року Олександр Гут, спеціаліст Danfoss з розвитку проектів Термомодернізації у житловому секторі, взяв участь у вісімнадцятому випуску програми «Твій дім» на тему «Термомодернізація будинків та системи опалення міста». У програмі розповідали, як почати економити на опаленні в багатоквартирному будинку з централізованою системою опалення та що потрібно для цього зробити мешканцям.

    Багатьох українців дедалі більше цікавить можливість регулювання подачі теплоносія у будинок та його розподіл по квартирах. У деяких будинках мешканці встановили індивідуальні теплові пункти, які допомагають регулювати подачу теплоносія в залежності від температури зовнішнього повітря, адже саме така система забезпечує суттєву економію. Однак не всі знають, що встановлення автоматичного погодного регулювання ще й дозволяє додатково зменшити споживання тепла.

    В деяких багатоповерхівках функцію автоматики виконує сантехнік, який у разі потепління зменшує інтенсивність подачі теплоносія. Однак якість ручного регулювання набагато гірше за якість регулювання автоматичного, за якого споживання теплоносія будинком регулюється в залежності від температури на вулиці. Крім того, мешканці можуть вибирати комфортний температурний режим для своїх квартир.

    Олександр Гут, спеціаліст Danfoss з розвитку проектів Термомодернізація у житловому секторі, розповів про переваги автоматичного регулювання. «Одним з головних у термомодернізації є принцип погодозалежного регулювання. Він забезпечує можливість постійно: 24 години на добу, кожну добу, весь опалювальний період, кожний момент цього опалювального періоду адаптувати і коригувати температуру теплоносія, яка надходить у систему опалення будинку в залежності від температури зовнішнього повітря, саме в цій будівлі», — зауважив Олександр.

    Фахівці компанія «Данфосс ТОВ» регулярно виступають експертами у програмі «Твій дім», надаючи поради українцям, які прагнуть навчитися оптимізувати свої комунальні витрати за рахунок сучасних термомодернізаційних рішень.

    Переглянути сюжет
     
  8. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Віталій Рудой, керівник напрямку “Нове будівництво та реконструкція” компанії Danfoss розповів у програмі "Твій дім. Практика" про те, як встановити ІТП у багатоквартирному будинку та який результат забезпечить це обладнання.
    Детальніше тут http://heating.danfoss.ua/newsstories/heating/2017-news-teplopunkt/?ref=17179949518#/
    738x415_rudoy.png
     
  9. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    DEVI визначила переможців конкурсу проектів “Застосування кабельних нагрівальних систем”

    На початку лютого 2017 року, на щорічній зустрічі дистриб’юторів, DEVI оголосила переможців конкурсу «Застосування кабельних нагрівальних систем», в якому взяли участь понад 40 партнерів DEVI зі всієї України.

    Згідно умов конкурсу, учасники мали надіслати кейси з описом своїх реалізованих проектів, в яких було використано нагрівальні кабелі DEVI. Оцінка представлених на конкурсі робіт проводилась комісією з провідних технічних спеціалістів та менеджерів DEVI.

    Переможцем конкурсу «Застосування кабельних нагрівальних систем» стала львівська компанія ТзОВ «Вольт-сервіс». Друге місце здобули проекти ТОВ «Енерго Стандарт» з міста Рівного. Третє місце отримав приватний підприємець Конін В.О. за комплексний проект реалізований на об’єкті в Одесі.

    Роботи учасників конкурсу продемонстрували широкі можливості використання різних типів електричного кабелю та електричних матів на промислових та приватних об’єктах в Україні.

    Так, кабель DEVIsnow™ 30T використовувався партнерами DEVI для систем сніготанення при реконструкції площі перед Маріїнським Палацом у Києві, на даху будівлі Державного меморіального музею Михайла Грушевського у Львові та для захисту від замерзання водостічної системи навісу даху магазину в місті Рівне. Крім того, кабель було використано у приватних будівлях – для захисту від замерзання водостічної системи даху будинків в ЖК «Спектрум» у Рівному та при монтажі системи сніготанення й антиобледеніння покрівлі та відкритого майданчика на даху 26-поверхового житлового комплексу Obolon Residences у Києві.

    Також цікавими були проекти з використанням кабелю типу DEVIflex™ 18T, який партнери DEVI застосовували при монтажі системи повного електричного кабельного обігріву індивідуального житлового будинку в селі Обарів (Рівненської області); повного електричного кабельного обігріву першого поверху дачного будинку у місті Вараш; житлових будівель у Львові та Рівному; монтажі системи опалення офісної будівлі у місті Дніпро; пiдiгрiву автоматизованих вiдкатних воріт, доріжок i майданчиків на приватних об’єктах у Львові та Ужгороді; а також для системи захисту трубопроводу технічної води від замерзання на ПАО ЮГОК у місті Кривий Ріг. Для захисту трубопроводу від замерзання партнери також використовували кабель DEVIpipeguard™ 25, наприклад, для захисту труби введення води на модульній котельній VIESMANN у Кривому Розі.

    Саморегулюючий нагрівальний кабель DEVIliceguard™ використовувався для систем антиобледеніння та сніготанення на будівлі БТІ у Києві. А електричний кабель типу DEVIsafe™ 20T – для систем захисту ринв i труб даху приватного будинку у Львові та монтажу системи сніготанення на покрівлі та ґанках будівлі компанії «Київгаз».

    Кабель DEVIbasic™ 20S монтувався на проектах системи захисту підлоги від промерзання (будівля в Ужгороді); системи снігозахисту заїзду автомобіля у Львові; системи захисту від замерзання ґрунту під підлогою морозильної камери підприємства «Рівнехолод» та системи повного електричного кабельного обігріву цеху з виробництва цукру-рафінаду на Шепетівському цукровому заводі. А для підігріву ємкості для каустичної соди на заводі ПАТ «Ензим» у Львові було використано електричний кабель DEVIhightemp™.

    Деякі запропоновані на конкурс проекти продемонстрували комплексний підхід партнерів DEVI до застосуванню різних видів електричних кабелів для вирішення різних задач. Наприклад, на території приватного об’єкту в Одесі у проекті було реалізовано 5 видів рішень за допомогою кабельних нагрівальних систем: DEVIsafe™ 20T, DEVIbasic™ 20S, DEVIsnow™ 30T та мату DEVIcomfort™ 150T. Зокрема – у системі антиобледеніння для покрівель основного і службового будинків; для обігріву ґрунту та балкону-тераси; для утеплення і гідроізоляція загального балкона (прокладено жолоб стоку і встановлено підігрів); для системи сніготанення на під’їзді до гаражу і парадного входу; системи антиобледеніння механізму воріт та системи «Тепла підлога» з безпровідним керуванням Danfoss Link™.

    Ми пишаємось, що системи виробництва DEVI застосовуються на українських підприємствах та приватних оселях та допомагають створювати комфорт на робочих місцях та у побуті українців.
     

    Вкладення:

  10. Данфосс ТОВ

    Данфосс ТОВ Майстер

    Повідомлення:
    155
    Симпатії:
    25
    Експерт «Данфосс» разом з ресурсом «Термомодернізація житлового будинку» розбиралися чи потрібно українцям відмовлятися від централізованого опалення

    В останні роки в українських ЗМІ і соціальних мережах все частіше висловлюється думка про те, що єдиний спосіб платити за тепло менше – це відмовитися від централізованого опалення. Представники органів влади ряду міст вже публічно декларують відмову від централізованого опалення як важливий крок до економії природного газу.

    В останні роки в українських ЗМІ і соціальних мережах все частіше висловлюється думка про те, що єдиний спосіб платити за тепло менше – це відмовитися від централізованого опалення. Представники органів влади ряду міст вже публічно декларують відмову від централізованого опалення як важливий крок до економії природного газу.

    Аргументів «за» і «проти» відмови від централізованого опалення багато і рішення потрібно приймати, виходячи з реальних умов конкретного населеного пункту. Ресурс «Термомодернізація житлового будинку» разом з експертом у галузі централізованого теплопостачання Вадимом Алдошиним спробували розібратися в цій непростій темі.

    «Я переконаний, що об'єднавши зусилля, місцева влада, тепловики і громадяни зможуть повністю модернізувати всю систему централізованого опалення, починаючи з виробництва і закінчуючи споживанням. Процес це нешвидкий і досить витратний, але чим раніше почати, тим швидше всі отримають відчутний ефект. Люди відчують більше комфорту у своїх помешканнях і зможуть менше платити за опалення. Теплокомуненерго поліпшать якість послуги і знизять витрати на виробництво. Місцеві адміністрації, нарешті, позбудуться проблем із застарілою системою опалення і зможуть чесно заявити про те, що знизили споживання газу і вугілля, модернізувавши централізовану систему опалення. А руйнувати завжди простіше, ніж створювати. При цьому в усьому світі централізована система опалення залишається найбільш ефективною і дешевою – особливо для великих населених пунктів», – підкреслив експерт «Данфосс».

    Более подробно http://heating.danfoss.ua/newsstories/heating/news-2017-interview-aldoshyn/?ref=17179949518#/

    738x415_sondex.jpg
    --- добавлено: Mar 17, 2017 9:35 AM ---
     

    Вкладення:

    Останнє редагування модератором: 25 бер 2017

Поділитися цією сторінкою