Білоцерківська цегла в Запоріжжі

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем UNES, 11 жов 2013.

  1. UNES

    UNES Прораб

    Повідомлення:
    629
    Симпатії:
    323
    Адреса:
    Дніпро
    ПФ «ЮНЕС» отримала ексклюзивне право представляти продукцію Білоцерківського цегельного заводу в Запоріжжі і Запорізькій області. Нині білоцерківська клінкерна і лицьова керамічна цегла — одна з найкращих пропозицій на ринку України за співвідношенням ціна/якість. Генеральне дилерство по Запорізькій області дає ПФ «ЮНЕС» можливість постачати продукцію заводу по усій території Запорізької області, а також на об'єкти поза межами Запорізької області, за умови, що покупець зареєстрований і веде основну господарську діяльність в Запоріжжі або області.
    Скласти наочне уявлення про різновиди і колористику Білоцерківської цегли, а також про її властивості і параметри, ви можете на сторінках нашої візуальної енциклопедії цегли:
    З цінами можна ознайомитися в прайс-листі, який завжди підтримується в актуальному стані. Слід враховувати, що ціни в прайсі приведені на умовах склад ПФ «ЮНЕС» в м.Дніпропетровськ. Зазвичай, при постачанні цегли автонормами (8320 шт. для лицевої і 7488 шт. для клінкерної цегли), продукція поставляється безпосередньо на об'єкт(склад) замовника. Постачання невеликих об'ємів цегли (декілька пачок) здійснюється із залученням незалежних партнерів-перевізників, згідно їх розцінок на конкретний рейс.
    Для будівельних організацій, будівельних бригад і архітекторів діє гнучка система знижок.
    Якщо вас цікавлять подробиці або виникли питання, будемо раді з вами поспілкуватись будь-яким зручним для вас способом

    Клінкерна цегла Флеш-Рубін

    [​IMG]

    Лицева цегла Персикова
    [​IMG]

    Лицева цегла Кришталева
    [​IMG]
     
    Дед Хоттабыч подобається це.

Поділитися цією сторінкою