Варикоз, лимфостаз и тромбофлебит — приговор отменяется!

Тема у розділі 'Барахолка', створена користувачем биолог, 10 вер 2013.

  1. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    биолог, ви не відповіли на жодне питання по суті... Усе вода.

    1.
    2.
    3.
    Якщо ви ухилитеся від відповіді - будете заблоковані за розповсюдження неправдивої інформації, тему буде видалено.
     
    sanykrimea, Энки та Romano подобається це.
  2. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39

    Не судите, и не судимы будете. Откуда такая убеждённость во лжи, п? Вы заблуждаетесь, поскольку нагуглили в интернете по запросу "микросферы" информацию, не имеющую никакого отношения нашей теме. Зольные микросферы - это действительно отходы, кроме того они фонят, и использовать их в строительстве небезопасно. А о документах я в своём предыдущем сообщении написал.
    С уважением, биолог.

    Шановний Strgey_M, я відповідав тут на форумі і на сайті, що виріб Активатор "На здоров'я!" не є медчним виробом, бо на сьгодні немає такої потреби його реєструвати, тому що він зараз патентується, а його реалізація, як не медичного вробу відбувається не в аптечних мережах. Якщо є попередження про те, що виріб не є медичним, то нема і питань про те, що хтось вважає, що його намагаються обдурити. Я відповідно до законодавства чесно попереджаю що товар не медичного призначення, але сприяє пліпшенню стану при таких-то хворобах, а потенційний покупець приймає рішення на свій россуд. Для продажу активатора у такому форматі не потрібні дозвільні документи, крім існуючих і діючих висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи на ТУ і на виріб. Науковці фізики, які брали участь у розробці активатора були залучені по граждансько-правовому договору і їх дослідження не мають офиційного статусу, але для патентування, процедура якого зараз на завершальному етапі, матеріали науковців були надані. Після отримання свідоцтва на винахід можна буде реєструвати медичний виріб.
    Рішення про існування тут теми за Вами, шановний Strgey_M. Але зроблю ремарку. Якщо сьогодні піти у любий заклад, підприємство, та інше, запевняю Вас, не одна діюча структура не відповідає встановленним нормативам, правилам, законам. В ДАІ зустрічаються не перевірені держстандартом радари, та полосаті палиці, у кравця не госповірені ленійки та метри, у медичних закладах не існує нормативної бази для отримання коштів на операцію і на ліки, три лікарі одному й тому самому хворому ставлять три різні діагнози, кожну структуру можна закрити за використання нелецензійного програмного запеспечення, право на прохід до пляжу на морі є, як норматив, а проходу немає і так далі.
    Якщо б сьогодні Парфірій Іванов започаткував свій метод лікування и профилактики здоров'я обливанням холодною водою, його, напевно, звинуватили за те, що немає експертизи і наукових статей про те, як впливає холодна вода на стан здоров'я людини, а сама вода не пройшла хімічних та фізичних тестів.
    Не думаю, що у нас люди неосвічені, напроти, цей форум доводить, що кожен, враховуючи свій світогляд і потреби згоден зробити свій особистий вибір.
    З повагою, біолог.
     
  3. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    Sergey_M, тема хай буде, просто закрити і все.
    --- добавлено: 20 ноя 2013 в 14:03 ---
    продам кувалду. ціна - 1000 грн. кувалда допомагає в лікуванні але не лікує . за допомогою кувалди, якщо ввалити по голові - можна допомогти хворому зрозуміти, що він рухається не в правильному напрямку. - то тіпа ось така моя відповідь на всю ту писанину. много букофф - не маю ні часу ні бажання розділяти по цитатам і відповідати. всі відповіді і питання давно прозвучали.

    а про обливання водою - так тут нічого крамольного не бачу. це різні речі і порівняння з червоною шматою і холодною водою.
     
    Останнє редагування модератором: 28 лис 2013
  4. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Що маєте на увазі - в Укрпатент уже подані документи, чи вже чекаєте на отримання?
     
  5. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Отримали підтвердження, що головна експертиза поданих документів пройшла задовільно, чекаємо остаточної ухвали і видачи свідоцтва. По прогнозу це може бути лютий або травень 2014 року.
    З повагою, біолог
    --- добавлено: 20 ноя 2013 в 14:20 ---
    Шановний Romano, Ви дуже багато питань задали мені, дозвольте й мені дещо з'ясувати. Коли Ви будували альтанку у себе у дворі, Ви узгодили це відповідно до існуючого законодавства і внесли у технічний паспорт зміни? Коли Ви, маючи середню спеціальну медичну освіту займаєтеся медичною практикою, чи не вважаєте Ви своє хобі чимось позазаконним, бо не маєте на те дозволу встановленного зразку? Ви декілька разів тут на форумі необгрунтовано звинуватили і в образливій формі висловлювалися на мою адресу, чи не свідчить це про власну аморальність, за допомогою якої Ви, як вам здається викриваєте злочини? Бачите, у Вас і приклади такі, узяти кувалду, увалити по голові. Далеко від лікаря.
    Добра Вам, біолог.
     
    Останнє редагування модератором: 28 лис 2013
  6. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Биолог, Вы - демагог. Любитель.
    Читая, то что Вы пишете, можно почти поверить.
    Но, если резюмировать, изделие разрабатывалось какими-то специалистами неофициально, за пузырь (небось в Харькове? знаю, там этих "физиков-теоретиков" в каждом дворе с десяток),
    оформлено изделие к продаже по левой схеме - люди покупают лечится, но, по бумагам, не є медчним виробом,
    все флейбологи тупы, а Вы - не признанный гений флейбологии,
    и во всём этом виноваты:
    • правительство,
    • общество,
    • и Romano.
    Позвольте поинтересоваться, Вы когда-нибудь в МЛМ торговали?
     
    Romano подобається це.
  7. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    Думаю не стоит её удалять, пусть лучше "висит" в поиске гугла - дабы каждый интересующийся видел, что думают об этом "чуде" здравомыслящие люди и какого рода "аргументы" приводит продавец в ответах на вопросы.
     
    Останнє редагування: 20 лис 2013
    Andrii_M та Romano подобається це.
  8. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    Энки, rofl точно. тільки я мав бути в першому пунктіrofldance
    Біолог - все узгоджено, підписи сусідів є. будовано згідно технологій. там в тій темі були обширні фото будови, вони злетіли. армовано і стягнуто, дано всі плівочки-сіточки, клеї-цементи-гіпси і дерево навіть має сертифікати. всьо чьтко і не рівняйте хобі по побудові і по лікуванню. в любому випадку якщо я цеглину побив - я нову візьму. а здоров*я - річ така сувора. честь:Hi:
    --- добавлено: 20 ноя 2013 в 15:45 ---
    і ще Біолог про аморальність мою - з однієї сторони - мені вас шкода, бо ви б*єтесь як нічний метелик об ліхтарик. а з другої - собівартість товару 50 грн а продавати по 650 грн - то не аморально? ну ладно б коштував би той винахід 100-200 грн. але 650 - так то ж половина пенсії!!!

    ще питання до мене є?
     
    Останнє редагування модератором: 28 лис 2013
  9. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Шановний Romano, Ви дуже багато питань задали мені, дозвольте й мені дещо з'ясувати. Коли Ви будували альтанку у себе у дворі, Ви узгодили це відповідно до існуючого законодавства і внесли у технічний паспорт зміни? Коли Ви, маючи середню спеціальну медичну освіту займаєтеся медичною практикою, чи не вважаєте Ви своє хобі чимось позазаконним, бо не маєте на те дозволу встановленного зразку? Ви декілька разів тут на форумі необгрунтовано звинуватили і в образливій формі висловлювалися на мою адресу, чи не свідчить це про власну аморальність, за допомогою якої Ви, як вам здається викриваєте злочини? Бачите, у Вас і приклади такі, узяти куалду

    Уважаемый Энки, я не думаю, что мне нужно сделать на форуме уведомление о расходах на исследования, а поскольку на счету у нас уже есть три патента и активатор по счёту четвертое изобретение, то опыт есть и могу Вас заверить, что в походе за ноу-хау есть две составляющие, которые приведут к успеху: 1. чутьё на идею; 2. найти классных специалистов, в нашем случае ученых физиков).
    Очень распространённое в последнее время выражение: "Вам шашечки или ехать?" на мой взгляд лаконично определяет ту ситуацию, которая сложилась в обсуждении мною открытой темы. Какая разница, например, Вам узаконили пристройку в доме решением суда или через административную процедуру согласований с ГАСК, архитектурой, исполкомом, соседями и т.д. Главное, чтобы пристройка была оформлена де-юре, и Вы были удовлетворены наиболее комфортным для Вас способом решения хозяйственного вопроса. Так обстоит дело и с нашим активатором. Можно называть это левыми схемами, правыми, это как Вам нравится. Я не рисую схем. Я не ищу виноватых, мир вокруг нас несовершенен, но крайних не надо искать, я отношу себя к успешным. Главное, чтобы в результате своей деятельности да и вообще по жизни не было стыдно смотреть кому-то в глаза и не менять от страха номер своего телефона, это мой стержень, честь имею и за неё постою.
    Извините, если кого-то обидел в своих высказываниях.
    Сетевым маркетингом не занимался, но не вижу в этом формате ведения бизнеса ничего дурного. Multilevel marketing (MLM) даёт формирует продажи на триллионы долларов оборотов на планете и обеспечивает самозанятость её населения.
    Будьте здоровы, с уважением, биолог.
     
    Останнє редагування модератором: 28 лис 2013
  10. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    Патент в Україні отримати - що в туалєт сходити. Маєш касу на руках - хоч тобі патент на патент дадуть.
     
    Останнє редагування модератором: 20 лис 2013
    Энки та sanykrimea подобається це.

Поділитися цією сторінкою