Варикоз, лимфостаз и тромбофлебит — приговор отменяется!

Тема у розділі 'Барахолка', створена користувачем биолог, 10 вер 2013.

  1. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Уважаемый Romano, подивіться відповіді на ваші запитання на сайті. Ваша тенденційність у повній мірі може бути виправдана, оскільки обговорювана тема поза зоною Вашої уваги і радянська школа не включала до програми навчання науку про вплив негативних електричних зарядів на організм людей та тварин і лікування цими зарядами. Не буду дублювати тексти з сайту на форумі, але одну річ таки напишу. Науковці, залучені до цієї проблеми, довели, що під впливом негативного заряду активатора кров у судинах розріджується. Але на поверхні узята у чашку Петрі кров під впливом негативних зарядів активатора згортається на 71 секунду скоріше, ніж кров у саме такій чашці у звичайному стані.
    Еритроцити і стінки судин природньо заряджені негативно, це науково доведений факт,але хвороба змінює єлектричний знак багатьох окремих еритроитів на + і різноіменні заряди злипаються, утворюючи угруповання. Наш виріб відновлює природний заряд, завдяки чьому відбувається відштовхування еритроитів один від одного і від стінок судин.
    Коли ми вперше доводили до споживочів про черговий свій винахід - мікробіологічний біопрепарат "Водограй" для переробки органіки у стоках, таких як Ви людей з недовірою було дуже багато, але пройшло 10 років і "Водограй" крокує по планеті, навіть і його застосовують не тільки в Україні, а і за кордоном, у Росії, Казахстані, Білорусі, Молдові, зараз проходять тестування на африканському континенті та в Індії. Доречі, активатор "На здоров'я!" успішно продається в Україні, є покупці у роздріб з-за кордону, але є заікавлені і у оптових закупівлях активаторів, і найближчим часом він буде єкспортуватися.
    Радий тому. що є резонанс, тема чипляє. Бог дає нам партнерів і покупців, які завдяки активатору загальмувал хворобу та висловлюють нам свою вдячність.
    Будьте здорові, бережіть себе, мисліть позитивно, не ображайте та не ображайтеся, знайте, що негативне мислення та відношення до когось вражає саме володаря таких думок, - довгого Вам шляху по землі!
    З повагою, біолог.
     
  2. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    за Водограй скажу чесно - фігня повна. можете навіть плюнути на мою аву в монітор. я сиплю польський Мікробєц. по-перше ціна адекватна і на моїх 80 кубічних метрів вистачає пачки 1 кг на місяць, при чому потім з пів року взагалі нічого не сиплю.

    на рахунок вашого чудо зцілювача - зрозумійте правильно, Тягнибок зі своїм австрійським псевдо професором теж створили препарат "Україн", котрий НЕ лікує онкозахворювання, а лише викачує дууууууже великі гроші з кишень українців і мало того до нього в людей виробляється залежність, бо там присутні наркотичні речовини. це я так - відступив від теми, щоб стало зрозуміло всім мій скептицизм.

    третє - до мене часто звертаються люди, з (вибачте) дебільними питання і проханнями. дебільність заключається в лохотроні. ось купляють всякого роду корсети для хребтів, потім та фірма каже, що у вас організм захаращений і забитий шлаками, тому вам ще треба купити у нас чисту за ...... тисяч гривень і все подіє. а потім знову після тієї чудо-чистки знову треба купити комплекс вітамінів, бо чистка вимила все і організм треба поповнити і так тягнеться до тих пір, доки в людей не закінчаться гроші або вони не зателефонують до мене. це я пишу для того, що Ви пан Біолог зрозуміли, щовихований я не совдепівською школою, не традиційною медициною ( 10 років займаюсь приватною нетрадиційною медициною і оплата - хто скільки дасть. максимум 50 грн, та і ходять 3-4 рази, бо більше не треба).

    і тепер по темі - прочитав все і з усім ознайомився. моя думка - як мертвому припарка. я не знайшов жодного медичного сертифікату??? ви запевняєте, що кров розріджується. а якщо є вплив на організм - то це є медичний препарат. хоча тут ви самі собі суперечити, а саме в першому пості
    а ось це навіть коментувати не хочеться. візьміть любу книжку по Інфекційним Хворобам і прочитайте етіологію виникнення захворювань. ще напишіть, що онко виникає від заряду + і тоді ваш чудо-винахід вигрібатимуть не лише в Україні і за кордон, а й самі жителі Марсу зроблять заявку.


    і між іншим - ефект Плацебо ніхто не відміняв, яким дуже популярно користуються бабушки пенсійного віку. їм все помагає, навіть таблетка Аскорбінки може вилікувати туберкульоз, якщо то красиво припіднести на блюдечку.

    п.с. а ті санітарні висновки - за банку сала можу хоч сотню виписати на що завгодно. тим більше, що в висновку зазначено лише, що даний виріб використовується для забезпечення рівномірного розподілу тепла, створення негативного заряду ( якого? чому в висновку не вказано якого? природа? хім.елемент? ампер? вольт? Ом?? кВатт ?? ну що завгодно але якесь визначення заряду має бути!!!!) а також забезпечення фізіологічного положення тіла. і зразу питання - я без нього нормально не ляжу???

    п.п.с можна спробувати добавити ще лікування імпотенції - ще підняти продажі. між іншим я думаю подіє:-D гарненько обмотати меншого брата і бетоном залити:-D а виріб використати як опалубку





    --- добавлено: Nov 11, 2013 6:20 PM ---
    і куди дивиться прокуратура? мабуть за Власенком ганяють..... оскільки ви його рекламуєте як ЛІКУВАЛЬНИЙ засіб,а насправді - то до лікування ніякого відношення не має.

    п.с. якщо хочеться продовжити дискусію - хоча я вважаю, що міф розвінчано - то прошу пана писати нормальні, змістовні, аргументовані відповіді, а не посилання.

    п.п.с. день в мене був не важкий і я не втомився:) - то на випадок, якщо захочеться мене звинуватити у втомі.

    а для народу - профілактика -
    1.фізична праця
    2 їзда велосипедом, ходьба, пробіжки
    3. здорове харчування
    4. не палити папірос
    5 50 грам коньячку або хорошого винця 150 грам раз в тиждень - ось вам розрідження крові.
    6. чиста вода.
     
    Andrii_M та Энки подобається це.
  3. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Это от недостатка у населения образования.
    К сожалению, малообразованные доверчивые люди всегда были, есть, и всегда будут. И всегда найдутся желающие нажиться на них.
    И если с "Водограем" Вы эксплуатируете "анальную тему" малообразованных людей, и это не очень страшно, даже, можно сказать, забавно,- ну есть у человека желание и пара лишних червонцев..,то эксплуатация страха смерти - это уже кардинально другое дело. А ведь это, в основном, малообразованные люди в годах, с малым достатком, больные люди..
    Ведь любая мед методика, любое средство сначала всесторонне исследуется, затем результаты исследований выносятся на суд сообщества авторитетных профильных специалистов, которые скурпулёзно оценивают как сами исследования, так и их результаты, пишут рецензии и если сообщество признаёт методику, средство эффективным, то, только тогда оно начинает продаваться.Эффективность любого мед товара должна быть официально доказана.
    Вами ведь эти этапы опущены? Разве можно так со здоровьем больных людей?
    Фу.
     
    Jonic, мастер+в та Romano подобається це.
  4. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    good
     
  5. биолог

    биолог Майстер

    Повідомлення:
    491
    Симпатії:
    39
    Уважаемые Romano и Энки, я уже писал о явлении в обществе: "Солженицина не читал, но осуждаю". Почему вдруг Вы, не имея никаких оснований (претензий потребителей), сами не видя и не зная предмета обсуждения, поносите научно обоснованные и доказанные истины, де факто и де юре состоятельные. Кого Вы хотите защитить, ведь у нас нет обиженных, а сказавших "спасибо" достаточно, чтобы быть уверенными в том, что мы делаем. Господа, я очень рад и выражаю Вам благодарность за то, что Вы приняли участие в обсуждении нашего активатора. Надеюсь, что Вы не станете тенью моих постов в дальнейшем, поскольку я не увидел у Вас ни малейшей заинтересованности в продукте, который описываю, если конечно Ваше кредо не мурчащие. Уверен, что Вы цените своё время, так же как и я. Поэтому не хотел бы Вас отвлекать от более важных дел.
    Энки, я не думаю, что Вы справедливы к сотням тысяч людей, пользующихся "Водограем", упрекая их в недостатке образования. А Вы Romano, наверное и лицензию соответствующую имеете и легально 10 лет работаете врачевателем, причём так легально, что прямо здесь на форуме и ссылку на сайт или свой контактные данные не даёте?
    Господа, не надо забывать истину, относитесь к людям так, как хотели бы, чтобы люди относились к Вам. То зло, что, даже неосмысленно Вы направляете в чей-то адрес обязательно вернётся к Вам, умноженное кратно.
    Будьте здоровы! Берегите себя от дурных мыслей и действий. С уважением, биолог.
     
  6. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    відповіді і спростування моїх аргументів і доказів не побачив, так само не побачив як і інших учасників були розвіяні сумніви, лише завуальовані свого роду приниження так сказати в бракованій 23-ій хромосомі, що свідчить про відхід від відповіді топікстартера, авідповідно в ще більших сумнівах і чудодійності і зцілювання від даного виробу за 650 грн!!!!


    щоб ти чоловіче знав, для моїх дій ліцензія не потрібна. уяви що легально і навіть за кордоном, чим ти любиш тут маякувати, що твоє чудо-винахід і там гребуть. і в силках і контактах не потребую реклами. мені і того вистачає. я не бізнесмен на людському здоров*ї. для заробітку грошей в мене є зовсім інші види діяльності. та і все що хароше - реклами не потребує:-D

    тут явно чувак передивився відеокурси Довганя і Клубу багатих людей. але в цьому істина - що посієш - те й пожнеш. шкода бабусь. і так пенсія в 1000 грн, а тут 650 грн за якусь хєрню віддати треба.
     
  7. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Дальше читать и не хотелось. Не нужны претензии покупателей, нужны результаты исследований и рецензии авторитетных специалистов. Вы обязаны доказать эффективность, прежде чем цену назначать. Медицина должна быть доказательной. Эффективность чего не доказано, не должно использоваться для лечения.
    Солженицын и варикоз - немного разных категорий явления.

    В обществе есть такое явление: "С больной головы на здоровую".
    У сотен тысяч нет хороших знакомых в БАК лаборатории, и нет времени, желания полистать "Справочник по микробиологии", нет достаточных навыков чтоб быстро вникнуть в написанное, и разобраться, что действительно нужно для септика. Так я, с сотен тысяч, за это деньги не беру, - я считаю, я справедлив к этим сотням тысяч. А Вы?
    Надеюсь, Вы не станете продолжать упражняться в демагогии.

    Вы, видимо, так часто повторяете эти слова, что смысл размазался.
    Не надо претендовать на знание истины - это обман.
    Не хворайте, тоже.
     
    мастер+в та Romano подобається це.
  8. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    п.с. до відома народу - оскільки маю практику перебування за кордоном. щоб там продавати щось типу цього - треба чуть лі не саму Ангелу Меркель розцілувати і пройти купу всяких інстанцій і випробовувань. щоб отримати дозвіл і сертифікат на продаж. а контрабасом продавати не вийде. 2-3 рази продаси на 4-ий загребуть з патрахами. при чому самі ж поляки чи то німці чи ще хто подзвонить в поліцію і здасть тебе. ось така се ля ві:)
     
    мастер+в подобається це.
  9. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    В Баларуси и в Казахстане - проще. Там пенсионеры наши.
     
  10. мастер+в

    мастер+в Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.542
    Симпатії:
    1.907
    Если вас это так волнует, ваша репутация, занимайтесь делом, а не обманом доверчивых людей. Да, ДА, обманом. Я вам скажу больше, вы преступники!

    Мало того, что вы с больного (как правило, малоимущего) тянете денежку. Вы оттягиваете время у больного, заняться своим здоровьем в серьез. Кроме красивых ножек вашей сотрудницы (ей респект) и двух красных браслетов, вы нам ничего не показали, я уж не говорю про сертификаты. В варикозе вы разбираетесь так же, как мы в Солженицыне...:Hi:

    .
     
    Romano подобається це.

Поділитися цією сторінкою