Утеплення віранди в приватному будинку

Тема у розділі 'Звукоизоляция и теплоизоляция', створена користувачем dr070vic, 16 сер 2013.

  1. dr070vic

    dr070vic Стажер

    Повідомлення:
    21
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Вінницька область
    Панове, допоможіть терміново, будь-ласка. До будинку прибудував цнгляну веранду, розділив її перегородкою на дві половини, в другій половині веранди хочу розмістити санвузол. Постало питання утеплення стелі. Дах буде односкатний з шиферу.
    Варіант перший: покласти дерев'яні рейки 50*50 зверху вкидати їх глиною, знизу закріпити мінеральну вату і підшити все гіпсокартоном. (Мінус, не хочу "гратися" з глиною і велика вага буде на рейки від глини, до того ж глина довго висихає.)
    Варіант другий: покласти дерев'яні рейки 50*50 зверху настелити на них мінеральну вату, знизу рейок ще один слой мінвати і так само зашити все гіпсокартоном. Під шифер настелити гідробар'єрну плівку.

    Який варіант кращий на Вашу думку? Можливо щось порадите краще, можливо є якісь зауваження?
     
  2. Lukyan31

    Lukyan31 Майстер

    Повідомлення:
    146
    Симпатії:
    7
    Рекомендую взять качественную теплоизоляцию Ursa Geo M-11 на основе кварцевого песка. Это рулон длинной 7, 10м и шириной 1,2м. Толщина 100 (2*50) мм.
    Сверху гидроизоляция, снизу пароизоляция и гипсокартон.
     
  3. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    648
    Адреса:
    городок львівської обл.
    на мій погляд всі варіанти погані я б зробив односкатний дах так: з ув-100 профіля і ппс в такий спосіб - з краю ув 100 так в нього ппс100 з другого боку ув100 так слідуючий ув100 закріпив до попереднього щоб утворити двотавр в нього слідуючий ппс і.т.д. на сформоавну поверхню фундаментну пе гудроізоляцію виступами до гори а на то шар щебню 5 см. а шифер в кращому випадку на стіни господарських споруд + обовязкове накладання фарби.якщо прибудова невелика то можна зробити ппс50 і ув50 по тім настелити ппс50 на монтажну піну без профілів в такий спосіб позбудетесь теплових містків.а же знизу я б робив якусь поверхню з використанням мінвати.взамін ппс можна використати бетоль на нього дають безпроцентний поки що кредит.
     

Поділитися цією сторінкою