Проблеми із жорсткістю води

Тема у розділі 'Сантехника, водоснабжение, канализация', створена користувачем mamamotos, 1 сер 2013.

  1. Львівський

    Львівський Стажер

    Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    6
    Клапанні головки приводяться в дію електродвигуном, який рухає шток з поршнем, диск з отворами, або розподільчий вал. Так перемикаються режими роботи. З електроклапанами я бачив тільки одну головку - Євровотер - ну дуже дорога. Головку Клак я ще не ламав, бо не використовую їх. Колись, на початку, продавав установки Флек. Продав три штуки і з нетерпінням чекав кінця гарантійного терміну - постійно їздив їх обслуговувати - то заїдав той поршень, то текла через ущільнення штока. Клак мала би мати подібну конструкцію.

    Ціни є різні. Є відпускна з фірми - виробника, є оптова в Європі, оптова у нас , роздрібна. А ще є ціна в комплекті готового обладнання. Я продаю тільки готові до використання вироби з монтажем. Як вийняток, можу віддати без монтажу, але тоді без гарантії.
    Був у мене один клієнт. Довго умовляв мене віддати йому десять комплектів по гуртовій ціні без вартості зборки і монтажу. Я відмовив. Пізніше він хвалився, що купив те, що хотів у Києві, але ще за місяць шукав когось, хто з купи мішків та ящиків з детальками збере тих десять виробів. Довго шукав і не знаю, чи знайшов.
    Сьогодні робив профілактичне обслуговування (перше за 10 років роботи) потужного пом'якшувача води в котельні біля Карпат. Перебої в роботі були із-за великої кількості осаду в трубах підключення, який відколовся і не давав закритися клапанам. За кілька годин уже все запрацювало нормально. Просто розібрав, почистив, змастив і зібрав. Ще прийшлося відновити програму - обслуга бавилася в програмістів. helloТаке буває. Головка іншого виробника після такого відновленню не підлягає.
    Все - чекає купа не читаних газет.
     
  2. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Так а сколько стоит-то? Допустим сломалась самая ходовая "головка", надо поменять, сколько обойдётся товар, без услуги?
     
  3. Львівський

    Львівський Стажер

    Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    6
    Энки, яка конкретно Вас цікавить? В межах кількох сотень доларів.
     
    Энки подобається це.
  4. АкваСпецСервис

    АкваСпецСервис Стажер

    Повідомлення:
    7
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    г. Киев
    Энки, я занимаюсь сервисом и ремонтом клапанов Ecowater, Flack, Clack. В перспективе можете обращаться. Знаю где лежат запчасти по оптовым ценам и как их поменять ничего не поломав дополнительно :)
     
    Энки подобається це.

Поділитися цією сторінкою