Газоблоки Префабет (Польща)

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем v.dubin, 8 лип 2013.

  1. v.dubin

    v.dubin Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    ГРУПА ПРЕФАБЕТ А.Т. - це один з найбільших виробників газобетону в Польщі, виробнича потужність якого сягає 1млн.м³ на рік. Група складається з п’яти заводів, розміщених на території цілої Польщі. Газобетон який виробляє ГРУПА ПРЕФАБЕТ - це сучасний та повністю екологічний матеріал, який досконало підходить для будування, як одноповерхових так і багатоповерхових житлових будинків, об’єктів загального вжитку та супроводжуючих будівель.
    Блок з газобетону має дуже низький коефіціеєнт провідності тепла, що веде до невеликої витрати енергії, потрібної для нагрівання будинків. Газоблок є чудовим ізоляційним матеріалом, а його пориста структура сприяє віддаванню вологості та диханню стін. Застосування матеріалу з такими якостями в житловому будівництві забезпечує покращення теплових властивостей будівель, без потреби застосування додаткового утеплення. Структура газобетону спричиняє стійкість на дію морозу та деструкцію під впливом циклічного заморожування.
    Газоблоки виготовляють з вапна, цементу, піску та води. Вони можуть бути гладкими або пазогребневими, що значно полегшує їхню кладку. Точні геометричні розміри дозволяють виробляти кладку на спеціальний мінеральний клей і економити на оздоблювальних мінералах.
    Середня вага одного м³ складає 700кг. Один газоблок розміру 300х240х590мм заміняє 22 стандартні цеглини. Відповідно навантаження на фундамент зменшується понад два рази. За рахунок відносно великих габаритів газобетонного блоку і йогоневеликої ваги істотно зростає швидкість будівництва, відповідно трудовитрати зменшуються. Все це зменшує загальну вартість будівлі, що зводиться.
    Компанія "Лідер" (м.Червоноград) є офіційним представником ГРУПИ ПРЕФАБЕТ у Львівському регіоні. Звернувшись до нас Ви можете отримати консультацію та замовити газоблоки Префабет. Постійно у наявності газоблоки розміром від 60мм до 360мм. Доставка товару як на об’єкт, так і самовивіз.
    Інформація за телефонами:
    067-675-16-63
    068-551-00-00
    а також на сайті budmarketlider.com.ua
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою