Марокканський штучний камінь

Тема у розділі 'Ландшафтный дизайн и обустройство участка', створена користувачем старий майстер, 6 бер 2013.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 18 кві 2013.
  1. Так

    90,0%
  2. Ні

    10,0%
  1. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    Ми дуже боїмося красок, кольори які ми використовуємо сумні аж за край, назва марокканський для мене, небоятися кольору у природі стільки кольрів а ні квітка ані дерево, неодноколірні, вони дивним чином поєднуються а ми ніяк не можемо допетрати як поєднати два кольори я вже неговорю про 5- 10 кольорів і я дуже хочу цьому навчитися . Я з 14 років на будівництві, дещо знаю про матеріали наприклад: цемент різних марок, пісок з різних порід, краски на які виробник дає довічну гарантію, таким чином я дійшов, що можна зробити камінь кращий за якостями за природній. А ось як його зробити самому, остання сума яку мені пропонували за навчити робити 5 000 у.о але якщо людина немає якостей, то вона ніколи незробить . Ось дивітся сохнуть камінчики для цоколя їх є 2.500 шт між ними немає 2 однакових ні за кольором а ні текстурою вони всі подібні і всі різні. Якщо китайці можуть зробити, запакувати і відправити і успішно продавати в Україні свої штучні камені, а ми всебе вдома з нашого матеріалу неможемо зробити, "Та ні можемо я гарантую що наш камінь кращий за будь який китайський і за багато природніх каменів і ціною і якістю". Вибачайте вже зійшло сонечко, треба йти робити, десь у ночі буде вільний час продовжу, якщо є запитання я обовязково відповім. Вчімося поважати один одного.

    SDC19102.JPG
     
    Distinct, Misik, churik та 5 іншим подобається це.
  2. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    Реклама у вас вийшла гарна, але саме повідомлення не в форматі цього форуму.
     
  3. Палецкий

    Палецкий Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.258
    Симпатії:
    712
    Адреса:
    г.Ровно Украина
    Про всяк випадок нагадаю, Вас вельми просять розповісти про технологію, про єтапи, про матеріали :)
     
    lslav12345 подобається це.
  4. kvit

    kvit Бригадир

    Повідомлення:
    212
    Симпатії:
    186
    Адреса:
    Украина, Винницкая обл., с.Казатин
    Бо інакше - Ваші справді чудові роботи - то тема іншого конкурсу
     
  5. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    Якщо, Ви бажаете можете видалити тему, я не маю нічого проти, в рекламі я не маю потреби. З Вашого дозволу продовжу, я такий самий будівальник як і більшість з користувачів форуму, будував у різних куточках світу . І тепер, я хочу жити вдома і будувати вдома. А розповідаю я про камінь, фотографії робіт необхідні, тому що, коли я вперше давав людині камінь, ніякої реакції, коли декілька каменів, вже краще, а коли показував роботу, тоді вже співрозмовник мав уяву про що йде мова. Я спровбую пояснити, почну з кольорів: навколо нас у природі є безліч кольорів всі вони виконують певну функцію і їх поєднання ненапрягає наш мозок, протягом року вони змінюються і таким чином ми відпочиваємо від кольорів. А в будівництві, ми використовуємо кольри взагалі без будь якої думки про те, для чого такий колір в природі. Моя думка така, що різний колір виконує різну функцію є кольори які відповідають за кохання, є за розвиток, є за здоровя фсі функції розділені а є кольри які взагалі в житловому будівництві використовувати неможна. Та хіба про це колись хтось говорить. В чора приїхала фура 30 тон піску вигружати треба в ручну, прийшов мені допомогти хороший чоловік Руслан, тай каже що він важко працює по людях і йому платять 50 гр на день а він сирота ні батька ні матері. Вигрузили ми помаленьку пісочок іду робити камені так щоб на них можна забутися як на вогонь чи воду. Про матеріали я писав про кольри теж і залишилося про текстуру я не використовую будь яких форм, формою мені слугують мої руки за рахунок цього немає двух однакових каменів. Наприклад якщо використовувати опалубку то можна зробити лише те що вона дозволить, а якщо її замінити, тоді виходить будуй те на що маєш бажання, то чому ми самі себе привязали. Нажаль фотографії негрузяться.
     
    NikIN, churik, Andrii_M та 3 іншим подобається це.
  6. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    Кожний з нас в уяві бачить, наприклад свій камін але в дійсності, він зовсім інший, пояснюється це тим, що немає такого матеріалу. А чи можна зробити річ з уяви, можна для цього лише треба відєднати ланцюг, який нас тримає. Щоб виготовити наприклад камінь, який Ви лише захочете треба взяти, цемент додати пісочок, я додаю 1 до 2 чим вища марка цементу тим краща якість, сухим перемішати, додати трошки водички і розчин готовий. Вам напевно буде потрібна для початку форма але хороша форма дуже дорога, візміть невеликий кусочок пенопласту на нього хаотично на власний розсуд нанесіть трошки силікону, зробіть розбірну рамку за розміром каменя який потрібний і у вас буде наприклад за 30 гр декілька різних форм. Користуватися можна як бетоном так і гіпсом щоб довше з гіпсом працювати треба додати лимонної кислоти. У силікон можна вставити листочок, сіно, квіточку, камінь що Ваша душечка забажає і результат буде кожного разу інший. Рамку треба зняти поки воно ще сиреньке, гарно почистити і знову в роботу пенопласт перевернути і камінь сам відділиться. Коли остаточно висохне братися за покраску Ваші очі підскажуть яку треба краску. Можливо Ваш камінь буде набагато гарніший за мій воно так і має бути тому що ми всі різні. Щиро бажаю успіху.

    SDC19120.JPG
     
    Distinct, DestinyR, NikIN та 7 іншим подобається це.
  7. Мирослав

    Мирослав Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Хлопці, не варто спішити - автор має, напевно, певний план розповіді і слідує йому. Просто читаймо цікаву тему.
    Старий майстер, прошу Вас, продовжуйте. Звичайно, з фото було б значно цікавіше.
     
    Кремень подобається це.
  8. kvit

    kvit Бригадир

    Повідомлення:
    212
    Симпатії:
    186
    Адреса:
    Украина, Винницкая обл., с.Казатин
    Видаляти, зрозуміло, ніхто такого не буде, максимум вандалізму - то перенести у інший розділ, бо роботи гарні та оригінальні. От тільки справді зачепили роботи за душу.
    Старим майстрам та досвідченим спеціалістам ображатися на спрагле бажання учнів вчитися, та їх нетерплячку не личить, нам тої мудрості ще може не вистачати. :-[
    Головне - то як Ви і пишете доречно - кольори дуже гармонійно підібрані. Цього Ви на форумі не зможете навчити, якщо немає відчуття балансу кольору - то людина не зможе банально "перемавпувати".
    Із неповторністю форми та структури каменю суто для мене ще якось зрозуміло. Якби Ви фарбували камінь "по мокрому" - міг би вийти варіант на зразок мокрого тиньку. За рахунок структури каменю та його шорсткості фарба звичайно краще тримається, ніж на гладенькій поверхні, але яку фарбу Ви використовуєте для тривалого збереження кольору?
    Адже в домашніх умовах ці камені з пульверизатора уже не перефарбуєш, а Вас запросити - дороге задоволенння.
    --- добавлено: Mar 10, 2013 10:11 AM ---
    От саме про це я і пишу.
    Такої інформації деінде в інтернеті не дуже просто і надибати, якщо взагалі можливо.
    А тут така нагода
    От і робимо поспішні спроби прискорити розвиток теми. Хоча б так показати зацікавленість.
     
    Andrii_M, lslav12345, Кремень та ще 1-му подобається це.
  9. Кремень

    Кремень Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.427
    Симпатії:
    539
    Старий майстер, чекаємо продовження :Hi:
     
    lslav12345 подобається це.
  10. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    Доброго дня дорогий земляче я дуже радий Вас бачити і читати. Багато з читачів думає ось дивний чувак, ганяє але справа у тому що треба дивитися хто що пропонує, якщо це цікаво і має попит тоді треба рухатися з ним і краще за нього, бо хто багато думає той мало підвладний долі. Коли я починав свою роботу всі казали фу, це треба розбити а я собі думав, та хоч би хтось підтримав але на жаль небуло нікого, всі тільки сміялися. Нас дуже сильно тримає стереотип, цього неможна робити і ми тупо будуємо те що бачили раніше і це рух у нікуди. Поряд зі мною живуть румуни вони неймовірно багаті люди, вони один одного так підтримують, що навіть продавець спічок буде багатою людиною. А я маючи гарний дохід, радуюся що сусід немає а ні грошей а ні роботи. Чи могли би ми спровбувати не критикувати а підтримувати один одного і мати всі від цього користь. Повернуся до нашого каміння я зробив декілька взірців і почав вивчати як реагують люди, діти всі дивилися як на якусь дитячу книжку, чоловіки вибирали певний колір і розмір, а жінки всі до одної зупинялися на певному камінні на запитання чому вони його обирають, вони не могли відповісти але в цьому кольорі ні одна неготова придбати. Одна моя хороша знайома за моєю порадою поставила у спальні цей камінь який відповідає за кохання і я поняття немаю як це працює але на цьому світі кожна текстура кожний розмір і колір має дуже велике значення. Наприклад дорожка може бути звичайною а може бути цікавою і кожного дня захочется пройти, неврахував лише одного на ділянці є полив а вода має дуже багато желіза прийшлося, розвернути форсунки томущо осад залишався всюди і на бруківці і на камені.

    4444.jpg
     
    churik, Володимир П, Andrii_M та ще 1-му подобається це.

Поділитися цією сторінкою