Своїми руками Электродный котел своими руками

Тема у розділі 'Электрокотлы', створена користувачем Василий С., 22 лют 2013.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 18 кві 2013.
  1. Так

    75,0%
  2. Ні

    25,0%
  1. serter

    serter Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    украина
    Давайте почнемо з того що я не крупний спеціаліст , а людина яка роками має справу з опаленням. Ваш теноний котел не гірший просто електродний котел має набагато більший ресурс роботи, і це перше. По друге елекродній котел має трошки інакший принцип нагрівання теплоносія, і внаслідок цього він нагріває систему в 2,5 раза швидше ніж теновий.Це перевірено навіть в моїй квартирі. І навіть коли я змонтував систему в себе в квартирі по схемі яку рекомендували інженери , які продавали котел , то система нагріалася за 40-45 хвилин. Коли я переробив по тій схемі як мене вчили за кордоном , то система прогрівається за 20 хвилин. Тобто як висновок ,я можу сказати , що електродний нагріває систему скоріше за рахунок своєї конструкції ніж теновий котел. В закінчення я просто скажу , якщо хтось захоче ставити такий котел даю свій скайп і ми обговорюємо, а просто комусь щось доказувати я не розумію чому я маю це робити:)
    --- добавлено: 2 окт 2013 в 16:11 ---
    Відніміть площу туалета ванної кухні і це буде на 30% менше , хоча це залежить де ваша квартира знаходиться , я маю на увазі поверх .
     
  2. Chatter

    Chatter Бригадир

    Повідомлення:
    373
    Симпатії:
    179
    Адреса:
    Днепропетровск
    Именно, никакой не специалист, да еще и с общим образованием туго, т.к. котлы одинаковой мощности, не зависимо от физического принципа нагрева теплоносителя, нагреют одинаковый объем воды за одинаковое время, это просто факт.
     
  3. Diver

    Diver Майстер

    Повідомлення:
    121
    Симпатії:
    22
    да ну? уже как минимум никто не говорит что электродный в 2,5 раза больше экономит электрики, и то уже хорошо. в 2,5 раза быстрее нагрев ни о чем не говорит? Мощность больше, а мощность от чего у нас там зависит, правильно - от россоола. Кинули соли болше и мощность повысилась, иногда даже замыкает, защиту выбивает, тогда нужно слить часть россола и добавить обычную воду, это называется "отрегулировать электродный котел"
     
  4. serter

    serter Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    украина
    А электрод, раз в два года, напильником пошкрябал - весь сервис. Я за чотири роки навіть це полінувася робити бо небуло що там сильно шкрябати. Хоч зразу переживав що там буде якась сильна накіп.Треба трошки добавляни рідини яку вони продають для теплоносія і все гарно. А тої товщини електрода який там є ще хватить на 10 років. І навіть якщо вигорить то поміняти його це як мужчині двіа пальчики по.... .
    --- добавлено: 2 окт 2013 в 22:03 ---
    Я за 4 роки навіть нічого шкрябати не хотів бо не було фактично нічого. Просто додавати рідини яку вони продають з котлом і все в порядку. А тої товщини електрода який в середені ще на багато років хвате працювати. Я просто не розумію для чого всі оці безтолкові суперечки. Кожна людина витрачає свої кошти як їй здається за потрібне. Хтось купить золотий унітаз і тішиться і сміється з вас хтось купить собі таке опалення на яке вистачає грошей. Хочете посперечатися так ви просто скажіть в кого і скільки грошей виходить платити за місяць за квадратний метр і при якій температурі ось вам панове і всі суперечки закінчаться. І люди скоріше зрозуміють де що і за скільки. І не будемо тут хвастатися знаннями фізики. Давайте проголосуємо за мою пропозицію, що кожен хто має електро опалення сказав хто скільки платив в середньому за прошлу зиму
     
    yunost подобається це.
  5. Прохожий

    Прохожий Майстер

    Повідомлення:
    314
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Світ
    На чем Вы основываетесь делая заявление о различиях в ресурсе??? Это во первых...
    Ну и во вторых... Вы пытаетесь опровергнуть законы физики. Если затрачено электрической энергии в объёме одного киловатта за один час на нагрев теплоносителя, то при любом типе нагревателя (ТЭН, электродный котел или даже индукционный) мы получим НЕ БОЛЕЕ одного киловат*часа тепловой энергии.
    Для "пришвидчення" нагрева системы необходимо затратить больше электрической энергии за меньший промежуток времени. В этом случае накладывается ограничение только установленной мощностью котла (но никак не типом нагревателя) и номиналом электрофурнитуры на подключении. Это ФИЗИКА очень средней школы. То, что Вы рассказываете - сказки из рекламы "ионных" котлов и не более того (надо же как то "заохочувати" к покупке за дорого самого обычного котла, имеющего при этом кучу недостатков.
     
  6. serter

    serter Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    украина
    Я вже сказав що суперечок відносно знань фізики не веду. Пишим хто скільки плотить за місяць за електричне опалення. В мене в загальному виходить за світло взимку приблизно від 40до 80 гривнів . З них 100-150 кіловат за опалення і 100-120кіловат за світло. Вдень я плочу по 25 копійок вночі по19 за кіловат , це взимку а влітку трошки менше. Квартира однокімнатна32кв метра. Ось ви собі і порахуйте
    і порівняйте .
     
  7. Прохожий

    Прохожий Майстер

    Повідомлення:
    314
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Світ
    Напомнило старый анекдот... Ну продадим твою феррари и купим мерседес, а зачем сносить два этажа на даче????

    У меня в доме гараж больше чем ваша квартира....
     
  8. serter

    serter Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    украина
    Так і в мене гараж більший за квартиру . Мені тепер що в гараж йти жити((()) Хоча я і так там цілими днями сижу:-\
    --- добавлено: 2 окт 2013 в 23:33 ---
    Забув сказати що гараж в два поверхи 50кв метра
     
  9. serter

    serter Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    украина
  10. Chatter

    Chatter Бригадир

    Повідомлення:
    373
    Симпатії:
    179
    Адреса:
    Днепропетровск
    Солнечная сторона, все стены смежные с другими квартирами. Угадал?
     
    акула941 подобається це.

Поділитися цією сторінкою