Своїми руками Домашній атлетичний тренажер + міні-версія для сина та лавка з регулюванням нахилу

Тема у розділі 'Своими руками - отчеты', створена користувачем wellfare, 21 лют 2013.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 18 кві 2013.
  1. Так

    100,0%
  2. Ні

    0 голосів
    0,0%
  1. wellfare

    wellfare Інженер

    Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Розміри кожного тренажера індивідуальні,та розраховані на певний зріст і вагу.Якщо ви зробите по моїх розмірах не факт,що він вам підійде.
     
  2. Палецкий

    Палецкий Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.258
    Симпатії:
    712
    Адреса:
    г.Ровно Украина
    Але ж Ви можете разом з розмірами вказати і свій зріст :)
     
    Andrii_M подобається це.
  3. lslav12345

    lslav12345 Прораб

    Повідомлення:
    449
    Симпатії:
    304
    Адреса:
    Киев
    Ставлю "+" и без каких либо обсуждений, у самого два бойца, правда им проще-папа платит а они бегают на секции и там все уже есть все готовенькое:Hi: хотя у нас в КИЕВЕ на Гидропарке настоящие энтузиасты-культуристы своими силами собрали целый городок очень серьезных самодельных тренажеров для качков (более 70 единиц под открытым небом ) и все абсолютно бесплатно для посещения любого желающего человека (не играет роли- горожанин или гость столицы). мы туда довольно часто наведываемся, если появится желание посмотреть конструкцию- пишите, сфоткаю на цифровик так как это все достаточно технологично для повторения(заказывайте фотки тренажеров для конкретных групп мышц так как все я не смогу сфоткать-уж очень их много)
     
    Andrii_M та wellfare подобається це.
  4. wellfare

    wellfare Інженер

    Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Дякую що проголосували за мою роботу.victory Друзі та знайомі побачивши ці тренажери помаленьку-потихеньку роблять мені рекламу,зараз замовленно три тренажера та лавка з регулюванням нахилу для жима штанги.Коли дороблю закину фото,можливо комусь буде цікаво.Хоча в неті уйма інформації та креслень.Хто не лінується,той находить.На даний момент ніяк не можу закінчити ось цей тренажер,вірніше я його вже зробив та наніс перший шар фарби.В нас зараз якийсь вірус чи що,за два тиждні умудрився другий раз захворіти.Завтра пофарбую другий раз,в середу можна буде пакувати заглушками,ручками,упорами та спинкою.Цей монстр легко витримує 200кг.Сьогодні перед покраскою покликав сусіда 114кг і моїх 88кг випробували - все гуд,досить стійкий,щоб нахилити в ту чи іншу сторону потрібно прикласти зусиль..Зібрав,щоб перевірити чи все сходиться.Основа зроблена з профілю 60х30х3.Ось фото перед покраскою:[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
    Andrii_M, lslav12345, Палецкий та ще 1-му подобається це.
  5. lslav12345

    lslav12345 Прораб

    Повідомлення:
    449
    Симпатії:
    304
    Адреса:
    Киев
    :-D без антибиотика это лечится две недели а с антибиотиком как правило 14 днейrofl сам от подобного еле оклемался, хотя с антибиотиком умудрился ходить все это время на работу а пролежал лишь восресные 2 денька, удачи- тренажер на фотке по внешнему виду качественнее и професиональнее китайской фирмы
     
  6. wellfare

    wellfare Інженер

    Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
  7. Авега

    Авега Інженер

    Повідомлення:
    390
    Симпатії:
    744
    Адреса:
    Вишневе
    здоровье в порядке - спасибо зарядке!

    задумка класс, реализация еще лучше. а вы задумывались над безопасностью тренажеров. может предусмотреть вариант стационарного крепления, чтобы обезопаситься, мало-ли. и палка иногда стреляет. голосую.
     
  8. wellfare

    wellfare Інженер

    Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Повірте мені,якщо без фанатизму надійність "не вистрелить".Його вага складає біля 70кг. і перекинути його ой як не легко.Дякую за ваш голос !:sps:
     
  9. Авега

    Авега Інженер

    Повідомлення:
    390
    Симпатії:
    744
    Адреса:
    Вишневе
    спасибо за ответ.

    вопрос был абсолютно без злого умысла, но в вашем ответе есть слово "якщо". и все таки считаю доработку копеечной, а результат - превосходящим все ожидания. думаю было бы правильно дать выбор потенциальным шварценеггерам - тренажер мобильный или стационарный.
     
  10. wellfare

    wellfare Інженер

    Повідомлення:
    400
    Симпатії:
    891
    Адреса:
    Україна
    Будь-які поради,зауваження,побажання сприймаю цілком адекватно.Можливо не вмію коректно відповісти.Я не профі,а тільки вчусь,стараюсь.І також хочу щоб тренажер був по максимуму надійний та практичний,А ще компактний.В квартирі,допустимо,буде незручно якщо ножки будуть стирчати по півтора метра у всі сторони.Якщо маєте бажання можу скинути посилання на сайт,де продають заводські,і скажу,що в мене надійніше.Але все-таки прийму до уваги.Думаю на 10см можна ножки видвинути вперед.Вбік 100% не перекинеться.
     
    Авега подобається це.

Поділитися цією сторінкою