Лінійний водовідвід від Камп

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем Kamp, 5 бер 2013.

  1. Kamp

    Kamp Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    kamp-eu.jpg

    Компанія Камп продає і виготовляє лінійний водовідвід який складається із пластикових лотків і дренажних решіток у асортименті.
    Решітки є пластикові і стальні оцинковані, також у найближчий час зявляться чавунні.
    Лінійний водовідвід виробництва Камп розрахований на максимальне навантаження 12,5т. І придатний для монтажу в котеджному будівництві, у будівництві паркінгу, парковому дизайні тощо...

    При купівлі комплекта (1 метр каналу + 1м решітки) надається знижка.
    Ціни найнижча в україні?
    Ціна комплекту глибокого каналу всього 105 грн.

    Доставка по Україні безкоштовна безкоштовна доставкаУкр.jpg


    reshinka500mmSira.jpg reshinka500mm4orna1.jpg zborka500mm.jpg zborka500mm1.jpg
    Докладніше на оф. сайті Камп www.kamp-eu.com
    На сайті працює інтернет магазин​
    тел. +38(097)413 77 92​
     
  2. Kamp

    Kamp Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Лінійний дренаж - принцип роботи
    drenaz2.jpg Серед основних типів поверхневого водовідведення - лінійний дренаж. Основне завдання лінійного дренажу - це відведення води з тротуарів, газонів, доріг, садових ділянок. Для пристрою системи лінійного поверхневого дренажу від фірми Камп необхідно лише виконати плоскі двосторонні ухили від водостічних труб до місця водозбору. Дані конструкції виробляються з різних матеріалів. При цьому водостічні жолоби встановлюються в траншеї на спеціальні подушки з гравію, а зверху обов'язково повинні накриватися гратами. Процес роботи ясний: забруднена вода відводиться по водостічних жолобах, потрапляє в піскоуловлювачів. Дана ємність очищає воду від засмічень, і тільки потім вже чиста вода виявляється в лівневка. У підсумку ймовірність того, що грунт осяде, зменшується, а відстань, на якій простягаються канали зливової каналізації, скорочується.
    drenaz5.jpg

    Лінійні дренажі від української фірми Камп
    Якщо Ви хочете, щоб система водовідведення, встановлена на території Вашого будинку, на довгі роки позбавила Вас від зайвих проблем (великого обсягу сезонних або дощових вод), про проектування системи лінійного дренажу потрібно потурбуватися заздалегідь. До того ж, в цьому питанні краще звертатися до фахівців, які зроблять свою роботу якісно і в стислі терміни (якщо вкрай необхідно). Українська фірма Камп готова співпрацювати! Ми запевняємо, що захистимо Ваш ділянку від сезонних вод. Дренажні системи, які ми виробляємо, запобіжать передчасну порчу газону, коренів садових дерев, а також убезпечить фундамент, а, значить, і весь будинок від пошкоджень.

    Основні компоненти лінійного дренажу фірми Камп та особливості їх установки
    Складником лінійної дренажної системи є поглиблені ринви і пескоуловители. Бажано, щоб зверху вони накривалися декоративними решітками. Якщо розглядати конкретніше, то лінійний дренаж включає в себе такі компоненти: водостічні лотки із пластику, зливові решітки, дренажні решітки (сталеві або пластикові), пескоуловители.
    drenaz3.jpg

    Переваги лінійного дренажу виробництва компанії Камп
    Серед інших показників якості головним аргументом, що говорить на користь системи лінійного дренажу саме від компанії Камп - те, що установка лінійного водовідведення - процес, що не вимагає завчасної підготовки поверхні. Плоскі ухили щодо лінії водостоку зроблять свою справу. Грунтом не просяде, а довжина водостічних каналів скоротиться. Українська фірма Камп подбала про те, щоб наші товари відрізнялися особливою практичністю, а їх установка була надскладною. При все при цьому ми дотримуємося помірних цін. Головне для нас - щоб клієнти залишалися задоволені!

     

Поділитися цією сторінкою