Какой аккумулятор купить

Тема у розділі 'Автоклуб', створена користувачем Andrii_M, 13 лют 2013.

  1. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    погано в магазині знають, як працює кислотний свинцевий акумулятор.
    Вода там не випаровується, а розкладається на водень і кисень ( в кінці зарядки) і тому аж ніяк не може повертатися назад у банки.
    Так що доливати воду потрібно, завжди.
     
    Andrii_M подобається це.
  2. strelb

    strelb Стажер

    Повідомлення:
    16
    Симпатії:
    11
    Взагалі то процес називається "дисТиляція" і вода виходить "дисТильована". Якщо Ви так добре розбираєтесь у темі, знаєте навіть які бувають дистилятори - дивно що це для Вас новина :)
     
  3. viktorves

    viktorves Стажер

    Повідомлення:
    13
    Симпатії:
    17
    Что касаемо обычного свинцового аккумулятора, вы абсолютно правы-без доливки никак нельзя. И по поводу разложения воды тоже правы. Но в гелевых аккумуляторах как раз и прменены технологии позволяющие сохранить содержания небходимого процентного содержания воды в электролите на весь срок службы,как раз пять ,шесть лет. Говорить здесь подробно об этих технологиях нет смысла,Вы их без труда найдете на сайте того же глобал,или из других источников,касающихся теории построения подобных устройств.

    яя не понимаю, вас беспокоит тема,или правописание?
     
    Останнє редагування модератором: 3 лют 2014
  4. strelb

    strelb Стажер

    Повідомлення:
    16
    Симпатії:
    11
    Безумовно тема.
    Але проблема правопису - це якби помилка була випадково, одного разу.
    Спеціалісти ж володіють термінологією. А якщо вони нею не володіють - це дає повноцінну підставу вважати що про тему він чув лише "по наслышке".
    Важко назвати спеціалістом людину, що виражається подіно:
     

    Вкладення:

    • weber[1].gif
      weber[1].gif
      Розмір файлу:
      31,7 КБ
      Переглядів:
      98
    Petko, Andrii_M та Мирослав подобається це.
  5. viktorves

    viktorves Стажер

    Повідомлення:
    13
    Симпатії:
    17
    strelb, post: 306508, member: так добре розбираєтесь у темі, знаєте навіть які бувають дистилятори - дивно що це для Вас новина :)[/quote]
    это ваше право - иметь свою точку зрения. Но следуя Вашей логике, можно подвергнуть сомнению высокую квалификацию например-токаря. По той причине, что он написал РИЗЕЦ вместо РЕЗЕЦ. Ну,а Вам,как ярому борцу за чистоту речи и человеку несущему грамоту в массы,непристало портить украинский язык. Слово спецiалiст неукрпинское слово,есть очень красивое украинское слово -фахiвець! А вообще, нужно быть добрей и тогда к вам потянутся люди.
     
  6. Topart

    Topart Стажер

    Повідомлення:
    9
    Симпатії:
    5
    На днях збираюся придбати АКБ , тож зайшов на цю тему і почитав. Ціни скочили , але правила при покупці зосталися : брати треба ті що дають найбільшу гарантію , якщо є можливість зважити , при однаковій ємності , той що тяжчий- краще, щільність електроліту не завжди можливо перевірити, але теж важливий показник. Пам'ятаю, давно брав АК Іста , 75 грн , повумнічав , перевірив щільність - 1,3 , сумнівався, але він виходив сім років і загинув від сільфатації. Може б ще крутив, якби я за ним слідкував...стан АКБ на машині я перевіряю долонею , проводячі по бокам , вони повинні бути рівними без здуття , яке вказує , що скоро гаплик пластинам і шо щось не так з зарядкою . В гаражах, колись була норма 4 роки на АКБ , в хороших руках ходили більше, в поганих рік-два.
     
  7. pva

    pva Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    киев
    Могу рекомендовать АКБ "Медалист". Куплен в августе 2007 года, до сих пор в строю, 44 Ач, полностью необслуживаемый. Тогда стоил 300 гр. Машина хранится в гараже, после поездки отключаю массу. Напряжение ниже 12, 7 В не опускалось, даже после перерывов между поездками 1-2 мес.
     
  8. Odissey

    Odissey Інженер

    Повідомлення:
    734
    Симпатії:
    864
    Придбав для свого дизелька весною Фіам 60 Агод - поки політ нормальний.
     
  9. Kool

    Kool Підмайстер

    Повідомлення:
    56
    Симпатії:
    21
    Я себе полтора года назад покупал Бошовский 70ку (заказывал на avtozvuk.ua) В любую погоду заводит без проблем, пока доволен. Время как говорится покажет)
     
  10. Ghup

    Ghup Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Головне новий, чек+гарантія. Багато підробок є.
     

Поділитися цією сторінкою