Система захисту від затоплення на сторожі вашого майна

Тема у розділі 'Предлагаем услуги: строительство, ремонт', створена користувачем colga, 18 січ 2013.

  1. colga

    colga Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Киев
    Не дивно, що за статистикою затоплення квартири є однією з найчастіших проблем, з якою стикаються мешканці багатоквартирних будинків. Причин для того безліч: зношені комунікації, незакритий через неуважність кран, засмічена труба – і все, можна готувати позов до суду на сусідів або збирати гроші на ремонт.
    Через актуальність цієї проблеми на Лабпрасі продовжується цикл статей про системи захисту від затоплень.
    Натяжна стеля з гідроізоляцією та нанесення шару герметизуючого цементного засобу на всі поверхні може зменшити збитки, але не захистить від потопу. До того ж, реалізувати ці методи можна лише під час масштабного ремонту.
    Фахівці компанії «Сімвольт»вважають, що профілактичні заходи повинні бути більш дієвими, і радять застосовувати у квартирах та приватних будинках систему захисту від затоплення.
    Запропонована система має низку переваг у порівнянні з подібними аналогами, а саме:
    • можливість підключення до восьми датчиків витоку води;
    • використання шарових кранів;
    • оповіщення;
    • одночасне закриття двох кранів;
    • блок автономного живлення (вистачає на 7 днів).
    При контакті з водою датчик протягом 3 секунд передає сигнал на контролер і подача води перекривається. Тож погодьтеся, це значно надійніше, ніж сподіватися на власну вдачу.
    Справжній хазяїн, який береже своє майно, одразу оцінить великі можливості системи захисту від затоплення «Сімвольт». Вона може бути модифікована відповідно до ваших потреб, хоча запропоновані конфігурації досить різноманітні. Що стосується розгортання та налаштування у будинку, то ви маєте повне право проводити його самостійно, якщо забажаєте. У будь-якому випадку ви одержите річну гарантію на придбану систему і дорогоцінний спокій надовго.
     

Поділитися цією сторінкою