Екологічне обстеження житла у пошуках синантропів

Тема у розділі 'Продам: Оборудование и инструмент', створена користувачем Юлія Моторна, 26 жов 2012.

  1. Юлія Моторна

    Юлія Моторна Підмайстер

    Повідомлення:
    32
    Симпатії:
    2
    Часто нам здається, що лише вдома ми можемо заховатися від усіх негативних факторів, які псують нам життя та відчути себе у повній безпеці , але чи насправді наш дім – це наша фортеця?
    У численних випадках, після проведення екологічного обстеження житла виявляється, що це не так. На Провідному українському лабораторному порталі Labprice.ua з’явилася стаття про небезпечних емігрантів у наших квартирах: http://www.labprice.ua/ekologo-gigi...legionella_moskiti_ta__azijski_tigrovi_komari
    Мова йде про синантропів, тобто це ті види, що живуть за рахунок життєдіяльності людини у будинки і почувають себе в таких умовах досить комфортно.
    З давніх-давен до цього списку потрапляли пацюки, миші , таргани, павуки і тому подібне, але сьогодні у перелік можна додати нові екзотичні для нас види: легіонеллу, москітів та азійських тигрових комарів.
    Кондиціонери, системи вентиляції, бачок склоочисника у машині – все це улюблені місця легіонелли - мікроорганізму, який швидко розмножується у величезній кількості і викликає тяжкі легеневі хвороби. З субтропічних та тропічних країн до наших осель потрапили москіти та азійські тигрові комарі, теж дуже небезпечні переносники захворювань.
    На щастя, не всі синантропи несуть шкоду, рятівником від навали непроханих гостей може стати звичний для нас павук, здатний затягти у свої тенета величезну кількість комах. Але це звичайно ж не вирішення проблеми. Лише екологічне обстеження житла спеціалістами дозволить діагностувати всі організми, які становлять загрозу для здоров’я мешканців будинку.
    Науково-сервісна фірма «Отава» має сучасну апаратуру та великий досвід проведення, як обстежень такого типу,так і повноцінного екологічного моніторингу житла. Її фахівці виявлять проблему і нададуть вам повноцінні рекомендації по усуненню негативних факторів. Пам’ятайте, що лише уважний контроль над екологічним станом вашого житла дозволить зробити з нього справжню фортецю, у якій Вам буде комфортно, а головне безпечно.
     

Поділитися цією сторінкою