Инвертор Gerrard MMA-250(200) — отзывы

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент для сварочных работ', створена користувачем Gleb4uk, 21 жов 2012.

  1. goldenmold

    goldenmold Стажер

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Odessa
    Сегодня привезли http://www.remstroy.od.ua/product/detail/5003/4814/index.html#tab=description.
    Варить пока не пробовал, но специально перед заказом уточнял у продавца наличие дросселя. Курьер привез, достал из кейса проверили комплектацию и через решетку показал что дроссель там таки есть (как на фото выше в этой теме).
    Перед этим звонил в другую фирму, продавец сказал, что те модели что шли с дросселем перестали делать еще до нового года и теперь все gerrard profi им не комплектуются. Долго пудрили мозги, пытались впарить днепр-м 200 на 100 грн дороже. Когда услышал от продавца, что их офис он же квартира, понял что кантора аля дядя Петя со староконки и отказался.
    Так что народ берите технику только у проверенных поставщиков, а то из-за всяких шаражкиных контор только один негатив о нормальной технике складывается.
     
    Ahfyrtyintqy подобається це.
  2. Ahfyrtyintqy

    Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    Удачи вам и вашему сварочнику!!
     
    goldenmold подобається це.
  3. RS__77

    RS__77 Стажер

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    1
    Всем спасибо за советы! Хорошо, что перед покупкой решил порыться в инете и попал на этот сайт. Купил "самурай" и доволен как слон. Учусь варить - и получаю такой "кайф", ничего суперсложного нет. Купил профнастил, буду устанавливать забор. Всем добра!
     
    Reostat подобається це.
  4. b.o.s_

    b.o.s_ Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    0
    Добрый день! Кто может что-то сказать по поводу аппарата TESLA MMA 277??? Хочу для домашних нужд приобрести недорогой но надежный аппарат. Стою перед выбором TESLA MMA 277, Kaiser NBC-200 Profi или Gerrard MMA-250 Profi что посоветуете???
     
  5. ivan_fd

    ivan_fd Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    1
    Не довго я тішився своїм Gerrard MMA-250 Profi. Згорів вогнем, в буквальному смислі. Варив я ним, ну може, разів зо чотири.
    Я сам електромеханік, але бажання його ремонтувати у мене немає ніякого. А так як зараз мені потрібно варити, то купив собі SSVA mimi Самурай. На мою думку SSVA варить краще ніж Gerrard. Правда у Gerrard-і у мене не було дроселя. Я думаю, що краще докласти тих 400 грн., та купити SSVA.
     
  6. Maksim II

    Maksim II Майстер

    Повідомлення:
    48
    Симпатії:
    45
    оце порадував.... захист від перегріву не спрацював чи що? ...
     
  7. ivan_fd

    ivan_fd Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    1
    Та який там захист. Тільки ввімкнув кнопкою, а з нього вогонь зі всіх дир. :)
     
  8. METATRON

    METATRON Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Покажіть будь ласка фото згорілого Герарда, бо сшоже на рекламу SSVA mimi Самурай.
     
  9. ivan_fd

    ivan_fd Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    1
    Фото показати звичайно можу. Але він у мене зараз на роботі. Та й, чесно кажучи, мені лінь його розбирати, щоб сфотографувати.
    Якщо Ви сумніваєтесь, що в мене є (був) цей інвертор, то подивіться пару сторінок назад. Я там викладав фото його нутрощів.
    Можливо, що мені попався бракований апарат. Це не гарантійний випадок, хоча він ще на гарантії. Ремонтував би сам, але нема ні схеми, ні бажання.

    А рекламувати Самурая мені нема потреби. Пишу дійсно те, що є. Самурай мені подобається набагато більше. Якісне збирання, людські кабелі, і не смердить китайськими тапочками. Тай чому б не підтримати вітчизняного виробника і не купити наш виріб. Тим паче, що різниця в ціні не велика.
     
    Останнє редагування: 16 сер 2014
  10. METATRON

    METATRON Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    Я подивився на фото нутрощів які ви виклали раніше і можу вам тільки поспівчувати бо у вас переіменований в Геррарда Дніпро-М або один із його клонів.І якщо ви спробуєте як працює орігінальний Gerrard чи Kaiser будите приємно здивовані.
     

Поділитися цією сторінкою