Придорожня канава для ливнево- дощових вод

Тема у розділі 'Юридические вопросы, нормативные документы', створена користувачем vanya821, 27 вер 2012.

  1. vanya821

    vanya821 Стажер

    Повідомлення:
    24
    Симпатії:
    2
    Адреса:
    хуст
    28.07.2012р. Вийшовши на вулицю Я побачив, що навпроти мого будинку засмічена придорожня канава. Я почав прибирати черепицю , але виявив що в канаву зроблено відводи для стікання брудних вод від будинків №5 , №6, №6а , на що в мене було велике здивування, так як я маю власний відстійник і просто не розумію як там тече каналіцація
    На це все прийшли сусіди з будинків №5,6,6а ,їх будинки на іншій сторони там немае канави почали на мене кричати, погрожувати. Вони твердили що я заблокував їм каналізацію, на що мої підозри щодо походження труб в канаві підтвердилися,ця канава проходить іще через 6 будинків. Мотивів щодо блокування (черепицею) канави у мене небуло. Проклавши по прямій з однієї сторони 15 метрів труби (витративши 4 000 грн., ), з другої сторони 5 метрів труби залишився клаптик канави у 3,5 метри але на даний час на складі труби не було засипати канаву черепицею не входило в мої плани черепиця все рівно пропускае бруд вона не може плотно заблокувати канаву фото додается. А припускаю що їхала машина, що перевозила черепицю із за поганої дороги в результаті заміни центрального водопостачання обїзжаючи нерівності на вулиці наблизилася до канави колеса глибоко просіли і черепиця через борт розсипалася в канаву чому свідчить глибока вмятина колес біля канави фото додается .Свідків що я засипав канаву немає сусіди звинувачували мене а потім іншого.
    На це все прийшов міський депутат ., я сказав щоб він привів комісію в яку буде входити рай СЕС, на мою думку тут порушені всі протиепідеміологічні заходи але .депутат . відстоював думку більшості , так як сам зацікавлений залишити все як було,як виявилося також використовує канаву як каналізацію проклав з в.Гайдура трубу в канаву за моїм будинком ,запобігав необгрунтованими штрафними санкціями, комісіями.Не розібравшись у даній ситуації, запропонував мені розблокувати “канаву”, для подальшого її застосування у ролі каналізації Через деякий час прийшов начальник УЖКГ .,и сходу задав мені питання: “А куди люди повинні дівати свої каналізаційні відходи?”. На що я маю для нього конкретну відповідь. Кожний повинен у такому разі зробити в себе на господарстві відстойники. І при потребі відкачувати його, заключаючи договір з Хустским комунальним господарством. У відповідь я чую що всі мої слова “БРЕД”, що люди так жили і використовували канаву 30 років і ще надалі будуть так робити!!!!!!
    30.07.2012 року приїхала комісія: . На моє запитання де представник рай СЕС вони відповіли, що тут її не потрібно. Не розібравшись з ситуацією комісія відстоювала незаконні інтереси сусідів наказуе відновити канаву для подальшого її застосування як каналізації, не надавши ніяких підтверджень що каналізація законна При цьому своїм рішенням вони ще більше підбурили людей, і в мою адресу летіли лайки, зокрема сусід в присутності комісії погрожував підпалом мого майна (автомобіля) .. Нажаль висновки були не на мою користь, тому 31.07.2012 року я подав заяву голові Хустської міської ради п. Кащуку В.П., і скаргу головному лікарю райСЕС (копія додается).

    1.08.2012 року знову приїхала комісія в кладі якої був і депутат але також без райСЕС наказували відновити канаву для подальшого її застосування як каналізації а на все інше закривали очі і на те що вулиця складаетья з двох половин на одній половині яка находитья на 2 метри нище нас там немае канави у кожному дворі відстойник і їх чомусь не топить а на іншій половині яка находиться вище, сусідів чомусь топить їм вигідно ,тому що вони канаву використовують як канализацію тому її так і відстоюють (фото додается)
    07.08.2012р. на мене наклали штраф 510 гр. Зате що я не чищу канаву в яку незаконно сусіди Руда.М. Руда Й. Дочинець М з ванн, умивальників, сан.вузлів, підвалів зробили відводи для стікання брудних вод під вікна мені і моїм сусідам .підтвердження моїх слів е рішеннярай рай СЕС від 15.08.2012р.що суперечить вимогам санітарного законодавства
    15.08.2012 року був здійснений виїзд рай СЕС , що підтвердив незаконне зливання брудних вод у канаву, що суперечить вимогам санітарного законодавства.и надав припис ліквідувати труби(копія додается) . Тепер стало зрозумило чому не було рай СЕС тому що сусіди разом із комісіею хотіли приховати порушення сусідам дешевше прокласти трубу в канаву Вони вважають що об'єм відходів не є настільки великим, щоб робити власну каналізацію, якось сумнівно в кожному будинку живе 3-4 чол. і в купі вони немають таких великих об'ємів?, а вивозити їх це великі витрати, дешевше під парканом прокопати канаву а зайве піде за водою. а на мене вирішили накласти штраф щоб я злякавя і не відстоював свої законні права І якщо б приїхала комісія УЖКГ разом із рай СЕС то рай СЕС виявила б порушення незаконно зроблені відводи для зливання нечистот з ванн, умивальників, , підвалів під вікна мені і моїм сусідам .прицому наказала суідам ліквідувати труби то я зі свого боку прочистив канаву і все було б по закону а так як рай СЕС не була повідомлена УЖКГ то комісіею УЖКГ не було виявлено порушення з боку сусідів.І тому УЖКГ наказали відновити канаву і викоритовувати її в ролі каналізації що суперечить вимогам санітарного законодавства ,але я не міг согласитися з рішенням УЖКГ прочистити канаву тому що на даний час канава була повністю заповнена нечистотами і це б призвело ще до більшого забрудненню тереторії і несло загрозу здоровю людей повної антисанітарії канава проходить через 6 будинків на вулиці граеться багато дітей . що суперечить вимогам санітарного законодавства
    Мене окружають дебіли
     
    1 людині також подобається це.
  2. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Відповідь: Придорожня канава для ливнево- дощових вод

    vanya821, треба йти вище - необхідно написати скаргу і подати її в обласну СЕС, напишіть також заяву в міліцію і прокуратуру за бездіяльність і протиправні дії районної СЕС та УЖКГ.
     

Поділитися цією сторінкою