У кого яке було перше авто і чим запам'яталося?

Тема у розділі 'Автоклуб', створена користувачем Andrii_M, 15 чер 2012.

  1. captain Grey

    captain Grey Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.733
    Симпатії:
    3.821
    Адреса:
    Суми, Україна
    Відповідь: У кого яке було перше авто і чим запам'яталося?

    Обладнайте ГБО(газо-балонне обладнання), будете приємно здивовані.:Hi:
     
  2. mijki

    mijki Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Re: Відповідь: У кого яке було перше авто і чим запам'яталося?

    Недавно їхав автостопом теж з власником мітсубішівена , то теж не міг нахвалитися своєю газовою установкою , каже 70 гривень - 120 км йому виходить ... + радив установку 3тього а не 5 того покоління брати ( менш потребує ремонту ітд.)beer
     
  3. Ahfyrtyintqy

    Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    Был Форд-Эскорт 1,4 карбюратор. Хорошая машина,но 1987 года выпуска и битая сзади и спереди.Куплена была в 1997 году. Передняя подвеска-слабая для наших дорог.
    Аммортизатор передний быстро вылетает и шаровая опора передняя сделана не продуманно. Задняя подвеска тоже не "фонтан"-пришлось все переделывать.Пружины ставил от Таврии(передние),отрезал два витка.Аммортизаторы восстанавливали за 50 грн. Менял маслосьемные сальнички на клапанах(жрала масло как бензин).Пробег был 80000км,но видимо "второй круг". После замены маслосьемных сальников клапанов масло перестала вообще есть. Плюс заменил гидрокомпенсаторы клапанов ВСЕ!!!А то звук двигателя напоминал швейную машинку по работе. Ну и по мелочам-резина БЦ19,щетки стеклоочистителя,масло движка(первый раз менял и удивлялся-сколько она прошла на этом масле-был гудрон).Ручник не работал-пришлось менять задние колодки и тросик ручника.В общем-машина не для Украины,подвеска не айс. Продал в 2003 году и вздохнул,хотя-где-то жалко,прикипел.По сравнению с ВАЗ 2109-мягкая машина,простая,как велосипед.
     
  4. Сергей 1954

    Сергей 1954 Бригадир

    Повідомлення:
    248
    Симпатії:
    197
    Адреса:
    Одесса
    Тоже первая была эскорт 1.4 универсал 96г,инжектор.Машинка песня,до сих пор бегает у моего товарища в отличном состоянии.Болячки -тяги стабилизатора.Стоят копейки,поменять дороже.кушала очень мало.емкая,легко управляемая.движок вообще не убиваемый,но слабоват.Если не гоцать,то вполне хватает для езды по городу.По трасе расход до пяти литров.в городе от 8до 10.Сейчас ауди-6.но о "феде" вспоминаю с теплотой и благодарностью.
     
  5. inspektor

    inspektor Стажер

    Повідомлення:
    29
    Симпатії:
    22
    Відповідь: У кого яке було перше авто і чим запам'яталося?

    ВАЗ 21074. 2006-го року. В одних руках, наїздили близько 75 тисяч. Але фактично я сам на ній лише парочку тисяч. На авто іздить троє: тесть, дружина і я. Хоча останній рік (відколи отримав права), дружина їздить досить рідко. Як для першого авто, то непогано, що вчуся на вітчизняному їздити. Все таки мрію про свою, але зараз на першу плані будівництво. Моя блакитна мрія - октавія. Хоча буду купляти щось простіше, адже дивлюся реально на ціни і приріст зарплати.
     
    Андрей123 подобається це.
  6. агент007

    агент007 Інженер

    Повідомлення:
    497
    Симпатії:
    729
    Адреса:
    Берегово Закарпатская обл.
    В меня первая (и наданый момент есть)Фольцваген Джетта1987 -бензин1.3 На даный момент отзывы не плохие.Один раз полетел трамблер, а точнее датчик Холла,комутатор.Немношко дубовая,но какие в нас дороги? А так по мелочам .Масло не ест ,зимой заводится без проблем.А в принцыпе каждая машина требует уход.Мечтать можно и о лутшой ,но(я тоже за октавию)
     
  7. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    ГБО на корейсько-японо-китайські авто ставити не економно і не логічно, по причині швидкого зносу (згорання клапанів і т.д.) деталей ГБЦ. не витримують. так само і Форди. німчура - обожнює ГБО і то стара німчура.

    моє перше авто - Мерсквіч 2140 1976 року. запам*ятався сексом. як з ним - так і в ньому. але я йому вдячний, бо ним я совав цемент і крокви і доски, а потім і сміття будівельне прямо в салон насипав з лопати. і вдячний, бо то переше авто, що практично побачив і пощупав принцип і метод роботи авто. ну і третя вдячність - то особисте....SPR:-[

    потім була Жулька копійка. а тепер Пассат 90 року випуску. універсал. був він 1.8 зі 160 кінських сил і повнопривід, перекинув все з В4 Пассата і став він 2.0 зі 115 кінськими силами. по будівництву і життю - не замінна машина. вже 5 років і не продаю. ГБО 4 покоління поставив. x_81fbf0e3.jpg
     
    Andrii_M та агент007 подобається це.
  8. Ahfyrtyintqy

    Ahfyrtyintqy Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.408
    Симпатії:
    1.872
    Адреса:
    Украина не Киев
    Москвич 2140-святая машина! У моего отца был выпуска 31 декабря 1981 года!!Конец года, конец квартала, конец месяца!!Ох и натраха......навозились мы с ним. Но ездил честно, сколько вложишь, столько и вез. Движок стоял дефорсированный на 76 бензин, карбюратор Жигулевский(ну не подходили они друг другу!!). Передние тормоза-дисковые, постоянно их прокачивали и постоянно они завоздушивались. Задние-колодочные, нормально. Менял сцепление, главный тормозной цилиндр, левый тормозной дисковый тормоз полностью(пыльник не вставал). Оказываеться-забыли выфрезеровать канавку под стопорное кольцо. Потом начал течь задний мост через правую сторону. Замена полуоси и прокладок не помогла. Так он и продался с этим дефетом. Да, намахались с ним. Но за всякой машиной нужен уход.
     
  9. captain Grey

    captain Grey Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.733
    Симпатії:
    3.821
    Адреса:
    Суми, Україна
    А може то руки у когось криві, а не корейсько-японо(про китайські не знаю) автівки винні?
    Нічого особистого, якщо Ви не майстер по установці ГБО.
     
  10. Romano

    Romano Майстер

    Повідомлення:
    105
    Симпатії:
    71
    Адреса:
    Луцьк
    ну так - лише потім клапана горять і в ремонт ГБЦ якраз і вилітає та економія.

    на своєму фольксвагені пройдено на ГБО близько 100тис. не скажу що згоріли клапана, але підгари скажемо так є. на осцилографі красиво видно як впускні клапана уже не тримають належно.
    далі - Мерседес з двиглом 2.3 4 рядник 16 кл. 2005 року. сідла просаджені, 1 клапан згорів випускний. через 2 місяці другий згорів інший. така собі розочка. ГБО стоїть з усіма наворотами - варіаторами, емуляторами і всією хрєнью напічкано. а япошки - якщо направляючі там вічні, то клапана і близько на той температурний режим не розраховані. прикладів далі описувати не хочеться
     

Поділитися цією сторінкою