Гідроізоляція гаража

Тема у розділі 'Строительство дома - общие вопросы', створена користувачем Dev_, 12 тра 2012.

  1. Dev_

    Dev_ Бригадир

    Повідомлення:
    168
    Симпатії:
    117
    Адреса:
    Африканська СхідноЄвропейська Республіка
    Відповідь: Гідроізоляція гаража

    boroduch,

    Кооперація там не можлива, в сусіда справа - все ок, в нього і вище і сам гараж вище (пізніше будувався) і від нього вода тече до мене, так що він не зацікавлений. Зліва сусіда я не знаю, він ніколи не приїжджає. Рубероїд я ложив минулого літа (там 3 слоя на фото нижче) і смолив. Цю зиму ми нормально пережили, там через різницю висоти по-інакшому зробити не можна просто.

    andrij64
    Як я зроблю вище ніж в сусіда, то мій Дастер в гараж не залізе (без підняття воріт). Враження в борт-журналі (у порівнянні з попереднім Сенсом).
    http://www.forum.renault-duster.com.ua/viewtopic.php?f=36&t=655

    Ями у всіх сухі, а в сусідів навпроти затоплені. В мене глубина підвалу - 2м, і як не зробити гідроізоляцію мабіть таке саме рано чи пізно чекає. :down:

    Калюжі там посередині вулиці, вода стоїть не стікає і помаленько просочується в грунт.
    [​IMG]

    голандец

    Ага, дякую, буду читати.
     

    Вкладення:

    • P1000754.JPG
      P1000754.JPG
      Розмір файлу:
      79,6 КБ
      Переглядів:
      76
  2. boroduch

    boroduch Майстер

    Повідомлення:
    197
    Симпатії:
    74
    Адреса:
    днепр
    У меня была похожая ситуация,сосед только слева чуть выше меня,когда ремонтировали дорогу,я попросил асфальтных рабочих сделать валик высотой10см из асфальта со стороны "высокого"соседа,теперь вода обходит мой гараж и течет по средине дороги!
    Тебе значит нужно при бетонировании вьезда также сделать валик из бетона,можно сделать буртик из красного кирпича и его забетонировать!
    А стенку перед гаражом нужно откопать на глубину промерзания грунта!
    У вас она составляет по-моему 0.7-0.8 м,глубже не надо! Стенку просмолить и наклеить рубероид с отворотом! Если грунтовые воды глубоко,то есть ниже уровня подвала,то подвал никогда не затопит! В подвальные помещения проникающая влага не будет попадать даже если сделать просто отмостку по периметру шириной 0.5-0.7м.Мокреют подвалы в основном от воды которая движется сверху вниз вдоль стены,по горизонтали такая вода не перемещается,это не водоносный слой!
     
    1 людині також подобається це.

Поділитися цією сторінкою