Лазерний нівелір LEICA Rugby 55

Тема у розділі 'Продам: Оборудование и инструмент', створена користувачем Міша1, 3 кві 2012.

  1. Міша1

    Міша1 Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    коломия
    Лазерний нівелір LEICA Rugby 55 Б/у ціна
    Розроблені для внутрішніх будівельних робіт Leica Rugby 55 є міцними і гнучкими лазерами. Leica Rugby 55 забезпечує виконавців будівельних робіт інструментом, потрібним для практично будь-яких нівелірних робіт чи візирування.
    Особливостями Leica Rugby 55 є зручна клавіатура, водонепроникний корпус, змінна швидкість обертання головки, вибір режимів скануванн, яскравий червоний промінь і лужні або акумуляторні батарейки.

    Скан-90

    З Leica Rugby 55 скануючий чи нерухомий промінь може бути швидко встановлений на 90° крок… роблячи розбивку легшою завдяки руху променя вправо і вліво від Leica Rugby 55.

    Режим «Вертикально вниз»

    При встановленні швидкості головки на 0 обертів в сек головка, що обертається, автоматично позиціонується в напрямку вертикально вниз для вирівнювання Leica Rugby 55 над контрольною точкою.

    Режим очікування

    Натискання одночасно кнопок Вверх і Вниз на пульті переводить Leica Rugby в режим очікування на 2 години для збереження батарей без порушення ваших налаштувань.

    В комплекті Телескопічний алюмінієвий штатив.
    Рекомендується використовувати для лазерних побудовувачів площин і лазерних рулеток. Має мм-градуювання на підйомному механізмі для точної установки висоти приладу, регулювання нахилу платформи, круглий рівень, легко і швидко розкладається.
    Довжина з максимально висунутими секціями: 246 см. Вага 4 кг

    Стан як нового. Ціна 1000$
     

Поділитися цією сторінкою