Західна здибанка !!!

Тема у розділі 'Туризм и путешествия', створена користувачем Б.А.Р, 24 бер 2012.

?

Коли проведемо здибанку??? Прохання голосувати!

  1. 2-га половина травня

    11,4%
  2. 1-ша половина червня

    22,7%
  3. 2-га половина червня

    29,5%
  4. Чемпіонат відбудеться в третій декаді серпня

    11,4%
  5. Можу практично у будь-який час!

    38,6%
  6. Інший варіант (пишем пропозиції в темі!)

    11,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Західна здибанка !!!

    Поки автомобіля не маю, але планую в найближчий час. Сподіваюсь до здибанки буде. Вудкою те ж би помахав - головне, щоб на нерест не припало. ;-) Тому поки мій варіант - це поїзд і відповідно не знаю з приводу природи. В такому варіанті кав'ярна реальніше.
     
  2. Мирослав

    Мирослав Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Можу трохи поділитись досвідом у організації подібних здибанок. Правда, досвід не зовсім мій, але і я там трохи збоку постояв та казан бограча для чесної компанії зварив :-D.
    Товариш мій з Берегова (до речі, він і тут буває) організував трохи менше півтора року назад неформальну здибанку автодіагностів на озері в Дідові (є у нас такий центр відпочинку =) ). Арендував участок на березі озера на тиждень, організував зустріч приїзжаючих - і милості просимо. Зібралися діагности з різних міст України - з Києва, (в т.ч. з редакції журналу "Автомастер"), з Вінниці (в т.ч. український гуру діагностики В. Д. Постоловський), Львова, Івано-Франківська, з міст Закарпаття - всього чоловік 35-40. Хто на 5-6 днів, хто лише на вихідні. хто з сім'ями, хто сам, хто на авто, хто поїздом - варіантів добратися вистачає. Літні ночі теплі, то ж в палатках було цілком комфортно. Відпочили, поспілкувалися, поїздили по області на екскурсії (область у нас для туристів цікава). Гарно було, всім запам'яталося і посприяло встановленню нових ділових контактів. Ось так.
    Кілька фото з тої здибанки
    P1010043.jpg P1010048.jpg P1010063.jpg P7240096.jpg DSCN0398.jpg
     
    8 користувачам це сподобалось.
  3. Б.А.Р

    Б.А.Р Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.549
    Симпатії:
    923
    Адреса:
    Файне місто .
    Мирослав А де це озеро ?
    ( хотівби через гоогле глянути )
    Не вкурсі скільки оренда ?

    Добавлено через 2 минуты 52 секунды
    Можна також пошукати по сайтам зеленого туризму .
    Мона особняк орендувати .:)
     
  4. Мирослав

    Мирослав Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Озеро біля села Дідово Берегівського району Закарпаття - кілометрів з десять-дванадцять від Берегова в сторону Чопа (вздовж Україно-Угорського кордону).
    Оренда участку тоді коштувала 800 грн на тиждень.
     
  5. Влад_@

    Влад_@ Наймолодший мастер

    Повідомлення:
    3.755
    Симпатії:
    1.712
    Адреса:
    Луцький р-н
    Відповідь: Західна здибанка !!!

    Бачу серйозне діло намічається!:vo: Тільки я участь в цьому заході не візьму на жаль, а може і до щастя іншим....
     
  6. Мирослав

    Мирослав Заслужений майстер

    Повідомлення:
    4.206
    Симпатії:
    4.272
    Адреса:
    м. Ужгород
    Я взагалі люблю природу, і подібні зустрічі вважаю за розумне проводити на природі. Ліс. гори, чисте повітря, рибалка. А в денну програму можна добавити відвідини історичних і художніх пам'яток - замки, історичні і краєзнавчі музеї, художні галереї, екскурсія по цікавих містах (архітектура, цікаві заклади на шкалт ужгородського байк-кафе "Red bul" або львівської "Криївки") - коротше, за смаком. Проживання - в палатках або ж в не дорогих міні-готелях.
    beer

    PS. Варіант рандеву - на домовлену дату в діапазоні +/- 2-3 години зустріч на вершині Говерли. З боку Рахова провідник є (а може і не один - у нас з Рахова orex:) ). Шутка. Сам не впевнений що з теперішнім станом суглобів вилізу (ото б років два назад ...). Хоча ... В каждой шутке есть доля шутки! :-D
     
  7. Б.А.Р

    Б.А.Р Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.549
    Симпатії:
    923
    Адреса:
    Файне місто .
    Re: Відповідь: Західна здибанка !!!

    І ще два озера в неті знайшов ;-) .
    Можливо хтось підтвердить інформацію .
    І виставить пару фоток .

    " Винниківське (колишнє Комсомольське) озеро

    Якщо ви не любите лежачи на пляжі раз у раз впиратись ногами в якусь бабульку і, перевертаючись, зачіпати хлопця по сусідству, ідеальний варіант – Винниківське озеро. Територія достатньо велика, щоби лежати, випроставши ноги. За вхід – 8 гривень, дітям до 12 років безкоштовно, заїхати своїм авто на територію – 50 гривень.

    На озері є острів, стрибати з якого у воду заборонено, але можна посидіти в затишних альтанках – 80 гривень за день. По периметру озера прокат критої альтанки – 60 гривень, відкритої – 25. Прокат лежака на цілий день – 10 гривень.

    Пляжі більш-менш чисті, на території, окрім звичайних смітників, є й спеціальні сітки для збору пластикових пляшок. Відвідувачі скаржаться хіба що на чистоту води. На пляжах є будки для переодягання, проте немає душів. Є достатня кількість туалетів, а також джерело з питною водою.

    Голодним на Винниківському озері не залишишся: шашлик, кури, різні хот-доги і гамбургери… Ціни не дуже кусаються: один шампур з шашликом – 25 гривень, хот-дог – 7, морозиво в стаканчику – 2 гривні, півлітрова мінералка – 4. Можна зробити і свій шашлик, дрова тут коштують 40 гривень, вугілля – 35, а мангал йде в додачу до альтанок.

    Для любителів активного відпочинку можна взяти напрокат волейбольний м’яч (15 гривень за годину), ракетки для бадмінтону (12 гривень), фрізбі (літаюча тарілка – 5 гривень), а також різні надувні круги та м’ячі (10-18 гривень за день). Є надувна гірка, з якої спускаються у воду (4 гривні для дорослого, 3 – для дитини), батут (2 гривні за хвилину), човни та катамарани (20-30 гривень за годину плавання), а ще тут можна покататися всередині турбонадувної кулі на воді (4 гривні за 5 хвилин).

    Доїхати до озера можна маршрутками 7а, 75, 36 та 36а, близько до вечора дещо проблематично виїхати.

    Львівська Швейцарія

    Ідеальний варіант для сімейного відпочинку з дітьми – озеро Львівська (Мала) Швейцарія. Розташоване воно біля кільцевої дороги при виїзді зі Львова по вулиці Зеленій. Навколо озера – мальовничий ліс. Тут є обгороджений дитячий пляж з мілиною. На пляжі на диво чистий пісок, можливо, тому, що є багато смітників і спеціально облаштованих місць для куріння з попільничками. Також є багато гойдалок та драбинок. Але плавання на надувних матрацах і кругах заборонено.

    Полежати можна і на піску, і на травичці. Є лавочки з парасолями, якими можна користуватися безкоштовно. За критий павільйон плата 60-80 гривень, за мангал з дровами – 40. Посередині озера - міст, але стрибати з нього заборонено. На території є насос з питною джерельною водою, люди навіть набирають її в пляшки додому. Також є душі, туалети і будки для перевдягання.

    Великий плюс, що на озері можна рибалити, щоправда, лише з 7-ї до 13-ї години - за 50 гривень. Після обіду – катання на човні (10 гривень за 30 хвилин). А ще до послуг відпочивальників – кімнати за 90 гривень на добу. На території є кафе з досить помірними цінами.

    Пан Богдан з дружиною на Львівській Швейцарії відпочивають часто. От тільки жаліються на чистоту води: “Колись озеро було глибшим і купатися можна було всюди. А зараз його дуже спустили, та ще й позагороджували все буйками, дуже мілко плавати”.

    Вхід тут обійдеться для дорослого 5 гривень, дитячий – 3, дошкільнята безкоштовно. Стоянка для автомобіля – 5-10 гривень за добу. Безкоштовно у рятувальників можна взяти м’яч. Єдина проблема – без авто туди важко дістатися. Від найближчої зупинки маршрутки майже 2 кілометри доводиться іти пішки. "

    І неподалеку від Львова база відпочинку
    http://dovidnuk.lviv.ua/index.php?view_content=4956
     
    2 користувачам це сподобалось.
  8. orex_

    orex_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго :Hi:
    Аби хоч хтось гойкнув шо тут такий движняк...
     
    1 людині також подобається це.
  9. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Відповідь: Re: Відповідь: Західна здибанка !!!

    Винниківське (колишнє Комсомольське) озеро
    Львівська Швейцарія

    Та капець якийсь - куди не сунься, ніде пострибати не можна :-D
     
  10. Б.А.Р

    Б.А.Р Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.549
    Симпатії:
    923
    Адреса:
    Файне місто .
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Західна здибанка !!!


    :-D Добре що можна хороший шашличок пожарити .

    Почекаємо трохи може Львівяни підтягнуться цікава їхня думка .:)

    Добавлено через 2 минуты 52 секунды
    Вибачай :Hi:

    Але як Ти міг таку тему в курілці провтикати . :-D
     

Поділитися цією сторінкою