Системи утеплення Тепловер

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем perlite_bud, 16 лис 2016.

  1. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Доброго дня, шановні форумчани. Я представник заводу виробника теплоізоляційних сумішей Тепловер. Переглядаючи цей форум , наткнувся на цей пост і хотів би роз’яснити описану ситуацію.

    Щодо презентації в Епіцентрі, то ми вже відійшли від практики найому консультантів в маркети, зрозумійте самі - це не так легко знайти грамотну людину на посаду консультанта в магазин та за короткий термін пояснити всі переваги та специфіку роботи з теплоізоляційними сумішами. До речі, кому цікаво може переглянути наш канал на YouTube, де представлені досить інформативні відео - https://www.youtube.com/channel/UCZbBLtx5r-u1TeLuCb07DBw , або отримати консультацію на офіційному сайті по телефону.

    Ми ніколи не обливаємо брудом інших виробників, а лише наголошуємо на своїх перевагах, яких насправді, багато в порівнянні з іншими фасадними системами утеплення.

    Щодо сертифікатів, то весь перелік документів викладений на офіційному сайті у вільному доступі http://teplover.ua/Documents.html де можете переконатись, що теплопровідність Тепловер Light становить 0,067 Вт/мК.

    Тепер відносно наведених розрахунків, які тільки поверхово можуть здаватися правильними, але щоб дати замовнику повноцінну картину в цифрах, наші спеціалісти визначають характеристики матеріалів з яких побудований будинок та стан стінової конструкції, враховується тепловологісний режим та враховується монолітність теплоізоляційного шару і т.п., а для прикладу нам наводять пінопласт об’ємною вагою 15 кг/м3, який взагалі заборонений для використання в фасадних системах утеплення через свою низьку міцність, тому маю сумнів щодо взагалі адекватності такого порівняння.

    Ми ніколи навіть не намагалася рекомендувати свій продукт для доведення показника теплоопору стінової конструкції до 5 од. Основним нашим напрямком на ринку є якісне доутеплення будинків з енергоефективних матеріалів, таких як газоблок та керамоблок, а хто розуміє всі переваги наших матеріалів як екологічність, негорючість, монолітність та довговічність той використовує суміші Тепловер як повноцінну фасадну систему утеплення. До речі, на деяких об’єктах товщина теплоізоляційного шару сягала 20см в окремих місцях.
     
  2. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Багато хто використовує наш матеріал не тільки для фасадного утеплення, але й для внутрішніх робіт, адже наші матеріали, це вирівнювання та утеплення в одній системі. Саме для такого випадку був розроблений продукт Тепловер Optima. Хороша еластичність дозволяє працювати з ним на товщині від 2,5см.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  3. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    До уваги форумчан!!!
    Командою Тепловер була підготовлена інструкція по нанесенню нашої системи утеплення. Прошу переглянути в прикріпленому файлі. Найближчим часом, зможете її завантажити на оновленому офіційному сайті Тепловер
    Думаю, буде дуже доречно з початком нового сезону.
     

    Вкладення:

  4. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    вибачте, але ви дійсно нереально оцінюєте властивості та переваги вашої продукції. Завжди при проектувані будівель використовувалося поняття економічної доцільності, ваш матеріал не вписується у цю категорію - економічно недоцільно використовувати ваш матеріал для проведення теплоізоляційних робіт в будинку. У певному сенсі ваші сухі суміші не можна назвати "теплоізоляційним матеріалом" і тим більше "системою теплоізоляції". Хоча є місця, де я використовував би саме "теплу штукатурку": по-перше - віконні пройми зсередини приміщення, у деяких випадках - дитячі спальні (зовнішні стіни), непогано має бути у місцях теплових мостів - армопояса, перемички, тощо. Ось саме на віконні пройми, я би придбав би цю штукатурку, хоча і дорого, але шар у 1,0-1,5 см на відкосі краще від ЦП штукатурки, а тим більше гіпсової
     
  5. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Думаю, ви дещо перебільшуєте. Нічого не стоїть на місці і ми теж рухаємось вперед. Останній наш продукт Тепловер AERO має коефіцієнт теплопровідності 0,055Вт/мК, що підтверджено акредитованою лабораторією. І це якраз, теплоізоляційний шар системи утеплення Тепловер до якої входить підготовка основи Тепловер Набриск та армувальний шар Тепловер Шпаклівка. Така теплопровідність та монолітний шар нанесення без містків холоду та пустот під теплоізоляційним шаром надає системі довговічності.
    Якщо ви використовуєте продукт для утеплення відкосів то в чому проблема застосувати матеріал для внутрішнього доутеплення чи повноцінного фасадного утеплення? Якщо говорити про економічну доцільність, то наш новий продукт і система утеплення на основі нього майже вирівнялася в ціні з розцінкою на вату.
    А як бути з фасадами по таких енергоефективних матеріалах як газоблок чи поризований керамічний блок, коли стоїть питання більше в тому щоб вирівняти площини під нанесення фінішу чим утеплити? Тут можна працювати на значно менших товщинах, що в свою чергу значно здешевлює вартість матеріалу та робіт за 1м2.

    P.S. Ніяких цін за квадрат я не хотів би тут вказувати. В першу чергу через індивідуальність кожного будинку та різної товщини теплоізоляційного шару, що суттєво впливає на остаточну сумму. Ми відповідально підходимо до прорахунку фасадів, де враховуються відкоси, риштування, додаткові матеріали, фінішне оздоблення і т.п. В результаті замовник отримує реальну ціну за фасадні роботи а не міфічну цифру, котра в процесі виростає в рази.
     
  6. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    вибачте, не знаю вашого ім"я, не знаю з яких резонів ви приводите цифру коефіцієнту теплопровідності неясного походження. Я не про недовіру до "акредитованної лабораторії", я про практичне використання матеріалу у будівництві. При будівельних розрахунках приймається коефіцієнт теплопровідності при зволожені Б - ось цю цифру і мусять знати споживачі вашої продукції. Гігроскопічність перліту дуже висока і її експлуатаційні властивості дещо інакші, "м"яко кажучи".
    нанесення теплоізолятору на внутрішню сторону дещо зменшує теплоємність будівлі, в випадку з кам"яним будинком це недопустимо, та і міцність такої штукатурки під великим питанням. В випадку "повноцінного фасадного" взагалі мова не іде - поясню: перше - товщина шару повина бути у півтора раза більше від шару пінопласту або мінвати - уявіть процес нанесення такого шару на фасад. На сьогодні існують плити Аерок ГБ щільністю 200 кг\м3, так ось розрахунковий коефіцієнт 0,059 - порівняте технологію монтажа і витрати праці
    тільки за рахунок вартості праці - недоцільно, не кажучи про матеріал. Доречі, вартість перліту у 0,1 м3 у вас же коштує 65 грн. Решта - то "секретні" інградієнти?
    потрібно рахувати, наприклад ГБ Д350, при товщині у 400 мм вписується у сьогоднішні норми 3,3. Бажаючі будувати енергетичноефективні будинки будуть дивитися у сторону мінвати скоріше - через простіший монтаж.
    з товщинами - розібралися.
    Трохи будівельної фізики: перліт чи вермикуліт дуже пористі матеріали, з величезною поверхнею. Це говорить про їхню "любов" до рідин та газів, розчинених у цих рідинах. Розуміючи це, проектувальник забезпечить умови роботи для таких матеріалів подальше від води. А тепер уявіть роботу вашого матеріалу при фасадному "утеплені" - ваш матеріал знаходиться у зоні зволоження. Так як пористі матеріали мають дуже погану капілярну здатність, то пар, сконденсувавшись у шарі "теплоізоляційної штукатурки" буде дуууууже повільно рухатися у сторону приміщення,а у сильні морози буде замерзати, при цьому збільшуватимеся у об"ємі. Як це витримає матеріал? Для пінопластів чи мінвати питання гостро не стоїть - вони не крихкі. Це питання "надійності та довговічності", але є ще інше - теплоспротив, при зволожені - критично швидко втрачається здатність матеріалу зберігати тепло.
    Це все теорія, але саме у цьому напрямку мусять працювати наші будівельні інститути та "акредитовані лабораторії", а не перевірять коефіцієнт у сухому лабораторному стані.
    ПС Вартість квадратних метрів порахувати можна, і у випадку з вашим "утепленням" конкуренції у вас не буде:"). Побажання: виготовляти з вашого матеріалу готові плити та зменшити гігроскопічність перліту у вашому матеріалі.
    ПС. Перечитував і помітив, що ви не зрозумієте про "ваш матеріал знаходиться у зоні зволоження". Я мав на увазі не зволоження зовні, а про зволоження зсередини при русі пару, вибачте
     
  7. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Стосовно гігроскопічності перліту та вермікуліту, маєте абсолютну рацію, однією з сфер застосування матеріалів це використання в агросекторі як розпушувачів та регуляторів вологи. Тобто коли перліт чи вермікуліт перебуває в контакті з водою!!! (не парами вологи а саме вже конденсованою вологою) він її вбирає і поступово віддає. Але тут мова йде про будівельні суміші, де в'яжучим виступає цемент. відповідно в матеріалі утворюється велика кількість замкнених між собою об'ємів і процес конденсації ускладнюється. Тим більше паропроникність матеріалу та грамотний підхід до тепло-вологісного розрахунку, який проводиться для того, щоб виключити зону конденсації в товщі стінової конструкції взагалі. Атмосферний вплив на теплоізоляційний шар нівелюється армувальним шаром Шпаклівки та фінішним декоративним шаром. Саме тому це система утеплення.

    Теплоізоляційний шар і не може бути міцним, оскільки має низьку об'ємну вагу. Знову ж таки для внутрішніх робіт система утеплення армується Шпаклівкою з склосіткою. Відповідно маємо міцну поверхню.

    Простіше - це те до чого звикли. Постійно спілкуюся з людьми які займаються нанесеням саме нашої системи утеплення і ніхто не нарікає на складність. Теплоізоляційні суміші дуже легкі, тим більше є можливість роботи штукатурною станцією.
     
  8. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    доброго дня, саме це я і мав на увазі, до якогось моменту вода ще у вигляді пара проникає в стіну, проникає через гідроізоляційний бар"єр з цементу. А в районі площі конденсації - конденсується в теплових елементах - перлі-вермикуліт, відбувається зволоження, а ось назад повернутися вже дуже важко - цемент не пропускає воду, ось вам і зволоження теплоізоляційного матеріалу.
    ось тут і помилка - цементний розчин паропроникний, але гідроізоляційний.
    так, це необхідно, але даним матеріалом є єдиний шлях - не пропустити пар в товщу стіни. Яким чином? Необхідно монтувати пароізоляцію зсередини приміщення, те що роблять у каркасному будівництві.
    Зрозуміло, такий самий підхід, як при утеплені пінопластом чи мінватою.
    можливо я чогось не зрозумів, але нанесення штукатурного розчину відбувається пошарово, по 3 см, щоб набрати 12 см. необхідно чотири рази штукатурити, тоб-то чотири рази заплатити штукатуру за роботу, а ще час на висихання попереднього розчину. Я правильно розумію технологію та калькуляцію робіт?
    дякую
     
  9. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Коли мова йде про конденсацію вологи в товщі стінової конструкції потрібно враховувати два чинника: абсолютна вологість (кількість водяної пари) та температура стіни. Потік парів вологи завжди напрямлений з середини приміщення на зовні. Утеплюючи стіну паропроникним матеріалом ми не створюємо бар'єру на шляху руху парів вологи та піднімаємо температуру. Отже конденсації не відбувається.

    Думаю через армуючий та фінішний шар пари вологи майже не проходять в товщу утеплювача.

    При утепленні системою утеплення Тепловер пароізоляція не передбачається, оскільки знову ж таки конденсація вологи малоймовірна.
     
  10. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    я так і не почув, чи вірно я я зрозумів технологію нанесення 12 см шару розчину
     

Поділитися цією сторінкою