Електричний котел для обігріву малої площі

Тема у розділі 'Электрокотлы', створена користувачем protein, 21 жов 2011.

  1. Теплополюс

    Теплополюс Новачок

    Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Рівне
    Лічильник на 220 не є силовий і при підключенні 380 через нього відразу падає потужність котла, а лічильник крутить "як дурний". Пакетник "без запасу" на 16А не витримує, бо опір R=U/I збільшується і оберненопропорційний потужності P=U*U/R, вважатимемо, при U - витриманій напрузі 380, але врахуємо відстань від трансформаторної підстанції з: R=(питома ємність провідника)*(довжина провідника)/(на площу перерізу) - перевірте рівномірність електронагрузок на кожній фазі.
    Варіанти: невідповідна густина теплоносія, "завоздушена" система - слідує постійна робота котла - гріється в холосту.
     
  2. Руслан30

    Руслан30 Новачок

    Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    0
    Спасибо за информацию!
     
  3. Кочегар

    Кочегар Стажер

    Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    9
    Адреса:
    Львів
    Відповідь: Електричний котел для обігріву малої площі

    Народ! Мені здається пропустили головне слово "ЭОУ".
    Це електродний котел!!!!
    Можливо у Вас в вистемі вода з завеликою провідністю і котел вспоживає значно більше номіналу!
    Перевірте токовими кліщами кожну фазу, і якщо струм зависокий почніть займатись підготовкою теплоносія. Якщо система не нова можливо прийдеться щн й промивати
     
    Petko подобається це.
  4. serter

    serter Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    украина
    Обов'язково амперні кліщі в руки і провіряти ампераж при запуску, якщо більший чим вказаний в паспорті розбавляй теплоносій. А ще мені сильно помогло що я переварив систему і постарався всі прямі кути по 90 градусів поміняв по 2 по 45". Труби поліпропіленові. А ще в мене зашкалював ампераж від нових бляшаних батарей. Я не знаю з якою ціллю чи для штамповки чи для збереження але в них всередині було повно графітної змазки , а вона сильний провідник електрики. Тільки після того як промив батареї розчинником все стало на місця. Воду старайтеся брати в аптеці чи в лікарнях шукайте . Брав в нас в депо гадость , потім пробував ту що в нас розвозять як питну , так на ній навіть солі не треба було давати так зашкалювала система. Ще може бути проблема якщо труби металопластикові, вони сильно тормозять циркуляцію і датчик на подачі буде вибивати і таке бачив. Буду дуже радий якщо щось помогло.
     
    Petko подобається це.
  5. onotolei623

    onotolei623 Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Доброго дня. Планую провести опалення в квартиру, яка знаходиться на другому поверсі 9-поверхового панельного будинку. Раніше там було центральне опалення, але вже 2 роки як мешканці відмовилися від нього і кожен користується індивідуальним. Тобто зараз в квартирі зовсім не опалюється. Власне в магазині електронних котлів радили саме такий, аргументуючи це тим що його установка обійдеться дешевше, так як не доведеться міняти батареї (зараз там звичайні чавунні) і робити вентиляційний отвір. Продавці газових котлів відповідно наполягають на газовому, мовляв потужність електричного недостатня, слабо гріє тощо. Я сам взагалі не розбираюсь. Чи доцільно взагалі в моєму випадку ставити електричний котел?
     
  6. ORT

    ORT Підмайстер

    Повідомлення:
    59
    Симпатії:
    9
    Нет смысла в котле, смотрите электрорадиаторы или конвекторы: проще и выгоднее
     

Поділитися цією сторінкою