Стяжка підлоги пінобетоном

Тема у розділі 'Полы', створена користувачем Михайло Маломитницький, 18 гру 2016.

  1. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    648
    Адреса:
    городок львівської обл.
    насипаєте шар не більше 1см.чогось можете і сухого піску.розміщеєте листи осб.промітаєте лишнє.розміщаєте 2й шар.найлегше повернувши на 90гр. щоб утворилось зміщення по швах.зкручуєте то шурупами можна і для гкл.в місцях де не сіло і грає сверлите дірки і задуваєте з пістолета піною, але з чуттям щоб не розперло.за який час контролюєте поверхню.розводите пва робите шпаклівку з крейди то буде найдешевше.зтягуєте поверхню широким шпателем шоб заповнити дірки.лінолеум то не любить.висохне то злегка пройдете наждачкою прометете і ву а ля.катаєте лінолеум.
     
    Останнє редагування: 6 січ 2017
  2. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Ми якось на кухні в замовника прибирали ту всю порнографію, бо керамзіт вигупався всередені, вийшла яма, а плитка повідлітала разом із сіткою. Виносили той керамзіт, заливали стяжку. А замовник вечеряв в тещі, бо хата півроку після ремонту.
    @barnych, з Ваших попередніх дописів, можна було зрозуміти, ніби термодінамику щонеділі перечитуєте замість в церкву йти, а тут такий брєд сивої кобили пишете.
    Спиняйте но свій паровоз порад про утеплення, бо він гуде а не їде.
     
  3. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    648
    Адреса:
    городок львівської обл.
    якби не мав в такий спосіб зробленої 3 роки тому підлоги в тещі то мав би схильність повірити. оскільки сотні метрів таких підлог маю далеко за кордоном і спостерігати як вони живуть не маю можливості.але та будівельна фірма що то продовжує робити гарантує якість робіт і коли на протязі 5 років щось станеться робить ремонт своїм коштом.щодо утеплень то радив би проглянути пру типових проектів що стосуються пасивних споруд де застосування фольги вати ппсто рутина оскільки є найдешевшими методами. а щодо паровоза як не дивно але їде ну очевидно і гуде.та й щодо церкви ви теж помиляєтесь навіть на протязі різдвяних свят щоден по обідній порі ходжу колядуватина збір коштів в церковну касу.
     
    Останнє редагування: 8 січ 2017
  4. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Ну там було все Кнауф, керамзіт маленький митий "трикутничками", все стягувалось ущільнювалось за книжкою. Але центр кімнати просів, плитка там почала бухтіти, через те її підклеювали перетирали. Після третього разу набридло і викинули. Може не всі такі вибагливі до осель, і на "пусту" другу-третю плиточку не звертають, і тим більш по гарантії, через таку дрібноту, ремонт за свій кошт не роблять.
    От і я за те. Розуміння правильного утеплення, і церковна каса - речі несумісні, протиречиві. Хто на утепленні знається, перестає до церкви ходити, бо стає йому зрозуміло.. чому перестає ходити
     
  5. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    648
    Адреса:
    городок львівської обл.
    мені відверто вас шкода.а чому передзвоніть до пана Айнштайна і спитаетеся, але він для вас мав би бути авторитетом ....принаймі на те сподіваюсь.
    тепер практично по підлозі.якщо то основа для плитки то я роблю одним шаром плити хоча в два шари все одно краще.звязую то з допомогою сд 60 знизу зрозуміло думаю? по верху прикручую металічну штукатурну сітку шурупами з пресшайбою.далі зроуміло плитка.на разі як не дивно жодної рекламації.
     
  6. Витэк

    Витэк Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.084
    Симпатії:
    1.863
    Адреса:
    Золотоноша
    Ніколи з таким не стикався, але бачу по іншим видам робіт, що бувають нюанси які не всі в змозі осягнути, і по цій причині припускаються фатальних помилок. Думаю, що тут саме так.
     
  7. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Ця сраламазала для стрімкого будівництва соціяльного житла на буржуйщині. Там праця місцевих будівельників дуже дорого коштує, тому чим швидше процес, тим дешевший результат. Є "модна" технологія таких підлог з насипом керамзітом і ГВЛ листами форматними профільованими. Але вона мала в задумі - швидко зробити, щоби зберегти коштовні людиногодини. Як і більшість решти наявних систем, типу гіпсокартонів, фасадів... - швиденько заліпити, помастити і втекти.
    А як для себе з любов'ю, то все за класикою: камінь, сталь, скло, дерево - у мінімально переробленому стані.
     
    meroro, Витэк та stryzhko подобається це.
  8. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    648
    Адреса:
    городок львівської обл.
    воно завжди так коли не має кваліфікованого керівництва.
    --- добавлено: 9 січ 2017 у 11:54 ---
    прошу пана зробити неймовірно важку як для людини річ - перестати судити інших з того як можете зробити ви. як люди так і обставини бувають різні. більше віри і оптимізму і все буде добре.
     
    Останнє редагування модератором: 17 січ 2017
  9. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Вибачте дядьку, але я написав наче суто об'єктивні речі.
    Є будівельні "технології", що народились на путі до цілі: швидко дешево будувати дешеве, без забаганок, житло. Щоб результат досягався за долучення мінімуму компетенції майстерності. Щоб застосовувати ті технології могла навіть мавпа, і в перший день "знайомства" вже заробляти.
    Більшість "строяків", наприклад на гіпсокартоні, в той самий день що вперше взяли його в руки, вже заробляли. Так само шпаклівка, в перший день мажеш на об'єкті за гроші, на третій-п'ятий день вже виробляеш таку саму норму, як дівки що цим тільки собі заробляють. Фасади - взагалі легкотня, будь хто з вулиці на третій день вже наближається до фізично можливої норми виробництва. Це "сраламазала", де низька кваліфікація швидко дешево будує для низької кваліфікації, а компетенція перенесена на переробні заводи, де інженери розробляють "технології".
    А є методи, що потребують майстерності - де виконавець все життя мало-помалу поліпшує свої показники кількості-якості виконання обмеженої кількості операцій. Такі "строяки" зазвичай працюють у класичних схемах: метал, скло, камінь, дерево - у мінімально переробленому стані. Столярка від паркетів-маркєтрі до дверей-сходів, лицювання мозаїкою каменем, ковка, вітражі.. ну зрозуміло наче?
     
  10. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    648
    Адреса:
    городок львівської обл.
    шановний я з вами не погоджуюсь. трохи не так є ужиткові речі, а є речі на межі з мистецтвом.але в любому випадку без кваліфікації що включає знання і досвід виникне набір помилок.
     
    Останнє редагування: 12 січ 2017
    Shejk подобається це.

Поділитися цією сторінкою