Кабінка для душу

Тема у розділі 'Сантехника, водоснабжение, канализация', створена користувачем Саб-Зіро, 30 чер 2016.

  1. Саб-Зіро

    Саб-Зіро Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    6
    Всім привіт та гарного настрою!
    У зв’язку з подорожченням тарифів на гарячу воду, і напевно не загорами і подорожчення на холодну вирішили з дружиною (так співпало, що плануємо ремонт в ванній кімнаті) поставити замість ванни кабінку для душу, але стоїть питання у виборі.В знайомих стоїть теж кабінка, але кажуть, що під час купання вода трохи виливається і потім приходиться з тряпкою все це вимочувати - цього хотілося б уникнути. Подивився ось в інтернет магазинах - вибір великий, можна навіть за 5-7 тис вибрати.
    Прошу Вашої поради стосовно виробника та моделі.
    Буду дуже вдячний!
     
  2. neotrance

    neotrance Стажер

    Повідомлення:
    17
    Симпатії:
    6
    Адреса:
    Україна | Ukraine
    Доброго дня.
    Якщо питання ще актуально то скажу так, що багато чого ще залежить від правильного монтажу. Можливо у ваших знайомих був здійснений не правильний/неповний монтаж (як варіант, не засиліконили між піддоном і душовими дугами простір) і вода стікаючи по склі, начинає просочуватись і утворюється велика калюжа біля піддону.
    Ціновий діапазон душ.кабін дійсно дуже великий, від 5000 і вверх. Тут питання за вами. Чи візьмите укр.чи європейського виробника. Зараз велика кількість виробників (АкваФорм, Коллєрпул, Радавей, Равак) запустили свої акцій де можна зекономити і взяти кабіну по дешевшій ціні, а якщо порискати в інтернеті то взагалі чуть не даром взяти, але будьте обережні із замовленням душ.кабіни через інтернет - не прийде якась деталь, про яку і не підозрювали, все, вже не докажите.
    Хай щастить.
     
  3. Саб-Зіро

    Саб-Зіро Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    6
    Можливо і встановили неправильно.

    з інтернету замовляти не збираємося... бо дійсно дуже резиково. Поїдемо в місто, тай умаю, купимо в магазині відповідному. Просто хотілося б щось до 10 тисяч і непогане на якість.
     
  4. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
    Если стоит ванна не обязательно в неё воду наливать.
    Фото1909.jpg
     
  5. neotrance

    neotrance Стажер

    Повідомлення:
    17
    Симпатії:
    6
    Адреса:
    Україна | Ukraine
    @Саб-Зіро, хороші душ.кабіни в Равака (Чехія). В них до кінця року на 4 душ.кабіни є акційні пропозиції - 3 в 1 (душова стінка + піддон + сифон) від 12500грн. Можете подивись на них.
    Є душ.кабінки акційні в КорелПул (Австрія) 3 в 1 - орієнтовно 9000грн. Можна подивитись десь в Епіцентрі як виглядають.
    Якщо найдете акцію на АкваФорм (Польща) то теж хороший варіант, АЛЕ не хочеться акцентувати увагу на якійсь конкретній торговій марці бо скільки марок - стільки думок.
     
  6. Саб-Зіро

    Саб-Зіро Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    6
    Ванна у нас дуже стара та давня і дорога їй тіки або на металолом, або перепродати. Тай вона у нас там маленька стояла + машинка пральна малютка. І все якось тісно і не зручно. А так, якщо душ, то розміститься все зручно+ машинку автомат покладемо.
    Дякую, гадаю на вихідних, або цих або наступних відвідаю магазини і подивлюся шо по чому із цих марок, що Ви написали.
     

Поділитися цією сторінкою