Как похудеть

Тема у розділі 'Спорт и здоровье', створена користувачем Oksana p, 27 січ 2013.

  1. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    змінити точку зору (не плутати з відмовою від попередньої точки зору) на себе.
    Людина насамперед - це дух, а тіло - лише його інструмент (якщо так можна сказати у нашому випадку).
    Вам достатньо привести цей інструмент до порядку і не дозволяти йому обманювати вас своїми хитрощами (на кшталт ейфорії від їжі, наприклад, чи чогось іншого матеріального). :)
     
  2. alexduc

    alexduc -

    Повідомлення:
    3.195
    Симпатії:
    2.255
    Адреса:
    Ровно
    А жить тогда зачем? Это какой то дзен-буддизм получается. Не... ну его нафиг такую прану. Я лучше сальца с борщецом наверну... Чет потянуло вас не в ту сторону совершенно. Шо за бардзо то за дрого, тут я полностью согласен. Но ваша позиция, уже тоже крайность.
     
  3. MasterOgon

    MasterOgon Підмайстер

    Повідомлення:
    53
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Киев
    Продолжу тему. Заметил что если ложится спать голодным то очень долго нельзя заснуть но потом наступает момент когда на смену голоду приходит очень легкое и приятное состояние и сон как и сновидения приобретают несколько иное качество чем если лечь спать наевшись. Несмотря на то что сновидения воспринимаются обычно как что то несущественное но тем не мение яркий сон может сильно повлиять на настроение , самочувствие а как следствие и события в реальной жизни.
    В то же время засыпать наевшись неправильно потому что организм работает медленно и может не переварить еду, она попросту сгниет в кишечнике.
     
    Voyutichi подобається це.
  4. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    хех..
    трохи офтопу: Ви бачили Майстра Своєї Справи?

    Так, так, саме всі слова з Великої Букви.

    Майстер - неперевершений, вміє творити Свою Справу на ідеальному рівні (тобто ніхто не те, що не може повторити за ним його витвір, а навіть просто знайти якісь недопрацювання) - і все це загально доступним інструментом (пригадайте легенду про музиканта Паганіні з перерізаними струнами на скрипці)!
    Подібних людей я зустрічав. Не те, щоб вони були ідеальними Майстрами у всьому (і у них є слабини), а ось деякі справи у їхніх руках перетворювались на шедеври думки і майстерності.
    Це мова про Майстрів - Творців матеріального, яких природа наділила своїм талантом (в перекладі - багатством).
    Так от.. Люди (всі Люди) - такі ж Майстри Своєї Справи у плані життя на цьому світі, тільки дехто боїться це признати (це щоб не звучало "дехто це зрозумів").
    І інструмент у всіх Людей тільки один - це їх тіло. Кожний має свій інструмент (тіло), в кого кращий і дорожчий, в кого -простіший і слабший, але тільки справжній Майстер зробить свій шедевр будь-яким інструментом, без альтернативи "ех, якщо би мені ось цей фрезер (тіло) я би таке витворив" :)

    Я не власник дорогого інструменту, працюю тим, який маю, стараюсь доглядати за ним, навантажувати в міру його витривалості, максимально ефективно і з найменшим зносом.. І не вважаю що така позиція - є крайність здорового глузду, так "золота серединка".
    Крайність - це коли ви будете щохвилини гострити стамеску до гостроти бритви і довбати нею бетон замість того, щоб взяти зубило для бетону і достатньої ваги молоток (так виглядають спортсмени).

    Крайність - це коли все у житті спрямовується у сторону їжі. Якщо би це була не крайність, а норма - тоді всі товстуни були б найкрасивішими і найщасливішими людьми на Землі. Якщо це так на Вашу думку - тоді ви робите правильні кроки в плані надлишкової їжі.
    Я не заперечую бажання смачно поїсти, я стверджую, що потрібно основну кількість задоволення в житті отримувати не від їжі. Це для мене орієнтир.

    Шануйте свій інструмент і він вам довго послужить, навіть якщо він слабенький.. :)
     
    Julla та alexduc подобається це.
  5. alexduc

    alexduc -

    Повідомлення:
    3.195
    Симпатії:
    2.255
    Адреса:
    Ровно
    Более развернутый ответ, донес до меня вашу мысль. Поддерживаю.
     
  6. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    Підтверджую це 100%
    Для легшого переходу на такий "кайф" рекомендую на вечір замість строгого голоду переключитися на приємні відчуття, рекомендувати на саме які - не можу, так як в кожного вони різні. Тоді голоду не буде, організм отримає свою порцію задоволення і не вимагатиме "набити живіт"..
     
  7. Т.М.

    Т.М. Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    добрые люди.jpg
     
    sanykrimea подобається це.
  8. Т.М.

    Т.М. Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Вчера пришла раньше домой и включила телевизор. Попала на передачу про похудение. Одна жрала (другого слова не подобрать) по 18 таблеток в день слабительного. Другая пила мойку для посуды. Типа раз посуду моет и жир растворяет значит и в кишках жир раствориться. Третий (парень,кстати) кушал вату. Обычную медицинскую вату. Катал из нее шарики, мокал в сок и глотал. Еще один (тоже мужчина) готов мозгов лишиться был ради похудения. Жесть!!!
    Мужики! Остановитесь! d:)А то мы вас потеряем! :facepalm: Мужчины должно быть много!!!!!!!!!!!
     
  9. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    ЛЮДИНА - насамперед це є Дух, а вже її тіло - це форма перебування в матеріальному світі.
    Звучить це трохи з присмаком якогось шаманства-чаклунство-єресі, але уявіть собі, як би багато відійшло у забуття штучно створених проблем, пов'язаних з життям, як би люди зрозуміли цю думку!
     
  10. olly

    olly Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.283
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Украина Белая Церковь
    вставлю свои 5 коп.
    У меня кум 120 кг, любитель поесть, но при этом соблюдает большой пост, перед пасхой, так за это время худеет на 5 кг. Есть продолжение этой истории, на пасху наедается как не в себя. Что как по мне только во вред, и с поста тоже нужно выходить аккуратно.
    Может не стоит придумывать, почитайте что можно, а что нельзя на большой пост и вперед.
     

Поділитися цією сторінкою