Яку духовку купити на кухню

Тема у розділі 'Мебель и бытовая техника', створена користувачем Іван Мазай, 20 січ 2015.

  1. Іван Мазай

    Іван Мазай Майстер

    Повідомлення:
    132
    Симпатії:
    38
    Доброго дня, шановні форумчани. На кухню хочу купити духовку електричну. Вирішив спитати думку фахівців і реальних користувачів стосовно цього.
    Дякую за допомогу.
     
  2. PetrykSSS

    PetrykSSS Підмайстер

    Повідомлення:
    39
    Симпатії:
    16
    За яку приблизно ціну Ви плануєте купувати?
     
  3. Іван Мазай

    Іван Мазай Майстер

    Повідомлення:
    132
    Симпатії:
    38
    десь, приблизно, до 3
     
  4. ЧД_

    ЧД_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.133
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
  5. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
    А почему именно электрическую?
     
  6. Іван Мазай

    Іван Мазай Майстер

    Повідомлення:
    132
    Симпатії:
    38
    Газова у мене є. Вмонтована в плиту. Дружина каже що, їй зручніше електро користуватися. Стара геть стала не потрібна: пече лише з однієї сторони (потрібно постійно крутити дечко взад-вперед). Тепер і тен при нагріванні зміщується.
    --- добавлено: 29 янв 2015 в 16:10 ---
    Дякую, виглядає гуд)))
     
    Останнє редагування модератором: 6 лют 2015
  7. ЧД_

    ЧД_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.133
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
    Как пользователь разных духовых шкафов, все таки 9 лет на сьеме. Я на кухне много чего готовлю, так вот я в свою кухню хоть и разводку сделал под два варианта, все таки хочу поставить газовый духовой шкаф.

    Логика такая: Электродуховка. она типа хитрая. Тены не постояно работают, нагреваются до максимума, потом они выключаются, тены остывают, до какого то момент, потом идет включение. То есть равномерный нагрев там весьма условный. Хорошо с этим справляется конвекция, она жар гоняет. Но с конвекцией есть и газовые, если гриль электро (мы про бюджетные модели сейчас говорим). Гриль мне нафиг не нужен. Я им только баловался раз в год. Газ он постояно с низу, но так как тен часто делают полосой, то равномерного нагрева нет. Тен подковой глобально положение не спасает. Тут я уже говорю о тонкости кондитерской выпечки, для мяса и прочих блюд оно пофигу. Чтобы на съеме не принаравливатся к каждой новой духовке отдельно. Я просто клал кирпич огнеупорный. Он нагревался достаточно быстро, но жар при этом в духовке был максимально равномерным. То есть если готовлю эклеры, где чихнуть нельзя, то это спасает моментально. Кирпич и в электродуховке спасал. Но пользоватся газом, мне намного удобнее. Так как в бюджете електродуховок, нет плавной регулировки температуры. В газе же от ручки завист. Все ИМХО. :)
     
  8. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
    У меня плита газовая http://www.manualsdir.com/manuals/10231/indesit-k3g21-x.html - духовка с термопарой, ШО выставил, то и держит. И моторчик со шпагой для гриля есть. Знаю, что есть и ищу насадку для шашлыков.
     
  9. Andrey1986

    Andrey1986 Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Духові шафи в основному йдуть досить тісним тандемом з кухонною плитою, але деколи набагато вигідніше розділити ці два пристрої, щоб заховати духовку в нішу і не порушувати цілісність дизайнерського рішення.

    Вбудовувані духовки, як правило, бувають газові і електричні. Варто відзначити, що на відміну від плит, більшою популярністю користуються електричні пристрої. В першу чергу це пов'язано з більш простим монтуванням, а також достатньо продуманою системою нагріву. Крім того, електричні духовки володіють додатковими функціями.

    Але, варто відзначити, що газові духовки також володіють власними перевагами. Вони є набагато економнішими, тому вам не доведеться оплачувати величезні рахунки за електроенергію. Крім того, вам не потрібно проводити високоамперну проводку. Враховуючи, що в нашій країні досить часто бувають перебої в енергопостачанні, то газова духовка завжди зможе виручити вас в скрутному становищі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 бер 2015
  10. Іван Мазай

    Іван Мазай Майстер

    Повідомлення:
    132
    Симпатії:
    38
    ну тут важко сказати, що буде дешевше, у зв’язку з підняттям тарифів на газ та еклектроенергію
     

Поділитися цією сторінкою