Набори інструментів: Міол Vs, TopTool або InterTool. Відгуки

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем =Lex=, 10 лис 2014.

  1. =Lex=

    =Lex= Стажер

    Повідомлення:
    10
    Симпатії:
    1
    Постала необхідність придбати нарешті собі до хати і до авто якийсь універсальний набірчик інструменту. Так як бюджет не дуже великий знайшов різні варіанти - від Міолу з Харкова до ТопТул Тайвань. Мене цікавить якість самого інструменту, в описах пишуть що покриття (наголошую саме на слові покриття) хром-ванадій, а що в середині - хз. Прошу шановних форумчан дати свій коментар, бо важко оприділитись. Поради типу "візьми Топекс і тішся" краще не давайте, треба якесь розумне співвідношення ціна\якість. Використовувати буду не так вже і часто, все-ж таки не на СТО беру а для авто і дому.

    Наперед вдячний за поради :)
     
  2. Левша Алексей

    Левша Алексей Новачок

    Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    0
    Доброго дня, звичайно ТопТул та КингТоні рахуються лідерами на ринку саме наборів інструменту. В основному їх беруть для СТО, і інших марок я не бачив на станціях та шиномонтажах, але для дому - можна взяти і не дорогі бренди. Міол в цьому плані вже занадто "не дорогий". В таких випадках можна і на місці вибрати, адже нормальний інструмент і в руки взяти приємно і все недоліки видно (якість підгонки деталей, шлифовка-поліровка, навіть покриття на ручках може бути не зовсім якісно наплавлено чи приклеєно, я вже не кажу про люфти у рухомих деталях).
     
    Останнє редагування модератором: 5 гру 2014
  3. Іван Мазай

    Іван Мазай Майстер

    Повідомлення:
    132
    Симпатії:
    38
    Багато чого брав з InterTool і по ціні мені підходить ... нічого поганого сказати не можу... на свої гроші працює
     
  4. Левша Алексей

    Левша Алексей Новачок

    Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    0
    InterTool справжній "важкоатлет" у автомобілних інструментах, ціновий сегмет - вище середнього, а що з ним стане враховуючи курс гривня/доллар? Так, інструмент вартий грошей, але для дому "щоб лежав" - дорогувато...
     
  5. kmaster

    kmaster Стажер

    Повідомлення:
    10
    Симпатії:
    1
    TopTool как по мне не совсем релевантно сравнивать с Миол и Интертул: это инструмент разного уровня, соответственно разные и качество и цена. TopTool действительно часто можно встретить в авто мастерских и на СТО, т.е. он как минимум полупрофессиональный. А Миол и Интертул практически идентичные по качеству китайские инструменты, для своего ценового сегмента неплохо сделанные. Они подойдут практически для любых бытовых целей. Если бы у меня стоял такой выбор и на ценовую составляющую можно было закрыть глаза - я бы взял TopTool, приятно иметь дело с хорошим инструментом. ИМХО;-)
     
  6. mexanikcom

    mexanikcom Майстер

    Повідомлення:
    183
    Симпатії:
    65
    Адреса:
    Хмельницька область, Базалія
    Вставлю своїх "п'ять копійок". Якщо наважились придбати набір інструменту, не економте сотню другу на "кентайському" ширпотребі, купуйте FORCE, ціни на нього не "захмарні" а якість - на висоті, виробник Тайвань, як і в TopTool. Я для своєї вантажівки придбав TopTool, хоча спочатку планував FORCE.
     

Поділитися цією сторінкою