Чью плитку выбрать?

Тема у розділі 'Плитка и камень', створена користувачем Andre, 15 кві 2010.

  1. Ателье Керамики

    Ателье Керамики Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Киев.
    Спасибо за Ваш отзыв. Скорее всего нужен более острый ролик. Завод АТЕМ, на сегодняшний день, выпускает плитку повышенной прочности.
    --- добавлено: 5 авг 2013 в 13:56 ---
    Хорошие конкуренты. Однако у АТЕМ ассортимент поболе будет (160 коллекций и неколлекционные полы, технический керамогранит, фризы). а за счет самого большого и современного парка оборудовния (8 линий, общая производительность 23млн.м.кв в год), можно говорить о наличии и качестве продукции.

    Так же, отдельно хотелось бы отметить уровень цен для конечного потребителя. Опочно и Черсанит имеют дополнительную "брендовую" наценку за счет своего "европейского" имени.
     
  2. mirceramics

    mirceramics Новачок

    Повідомлення:
    9
    Симпатії:
    0
    В Кривом Роге есть салон - очень долго поставка, в наличии нет склада, как рядового покупателя это может отпугать, с эпицентром всё понятно.
    Моё мнение чисто субъективное
     
  3. Ателье Керамики

    Ателье Керамики Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Киев.
    согласен, к сожалению есть проблемы с товарным запасом в самом городе. Однако поставки с центральных складов проводятся каждую неделю. Таким образом максимум через 7 дней плитка будет у Вас. Однако, если Ваша потребность мгновенна, то возможна доставка в более сжатые сроки из ближайшего города в котором данная продукция есть в наличии в достаточном для Вашего заказа количестве.
     
  4. Лисса

    Лисса Майстер

    Повідомлення:
    288
    Симпатії:
    12
    Адреса:
    Киев
    Добрый день.
    Интересует качество плитки Атем серия МОНО 27х40 W и K?
    Хотим купить если предложите хорошую скидку.
     
  5. Ателье Керамики

    Ателье Керамики Стажер

    Повідомлення:
    15
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Киев.
    Добрый день.
    Качество плитки соответствует ГОСТ, ТУ, CE а так же, в случае обнаружения брака - бесплатная замена (желательно до укладки на стены)

    По поводу скидок - оговаривайте все на месте с консультантами, все индивидуально :)
    Правда, сейчас в наших шоу-румах до конца Ноября действует акция 1+1=3 на большой ассортимент (особенно крупноразмерные коллекции 30*60см)
     
  6. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Панельная 1. Атем. Ничего лучше сейчас, к сожалению, или может быть к счастью, по отношениям цена-качество-декоративность, нет, и не предвидится.
     
  7. Лисса

    Лисса Майстер

    Повідомлення:
    288
    Симпатії:
    12
    Адреса:
    Киев
    В инете много отзывов о том что плохо прокрашены углы
    и при порезке откалываеться эмаль.
    Цвета, да только в Атеме есть цвета сочные и насищенные.
    Но как эта плитка поведет себя в дальнейшем?
     
  8. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Крошится от плохого инструмента и не очень прямых рук.
    Не прокрашено- это брак. Не покупайте брак.
    Она поведёт себя как глазурованная керамика.
     
  9. samorez

    samorez Стажер

    Повідомлення:
    10
    Симпатії:
    6
    Перед покупкой надо обязательно хорошенько плитку осмотреть, чтобы не попасть на брак . Чтобы себя от этого обесопасить лучше ее покупать в хороших фирминных магазинах.
     
    Останнє редагування модератором: 26 чер 2014
  10. НаталіяOк

    НаталіяOк Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Обережно лохотрон від Ательє Кераміки!!! Обережно Атем!!!

    Одного прекрасного дня ми вирішили придбати в Ательє Кераміки що у м. Тернопіль плитку для підлоги грес 60*60 см. торгової марки Атем в розмірі 150 кв. м. для офісного приміщення.

    Головною нашою вимогою на момент здійснення купівлі було придбання усіх метрів однією партією, щоб уся плитка була одного випалу і відповідно одного тону! Обаятельний та очаровательний діректор магазину на той момент запевнив нас, що о чудо!! Якраз усі 150 кв. м., які ми потребуєм, знаходяться на складі і ми можемо їх купити одномоментно, однією партією. Ми зраділи. Гроші оплатили. Плитку в трьох запакованих на заводі палєтах вивезли.

    Перша неприємність настала при розпаковці палєт. Всередині палєт знаходилось по пару пачок битої плики!! Як вона всередині побилась, то питання!! Але плитку ми взяли з запасом і чотири побиті коробки (20 плиток) не створювали нам погоди)).

    І от прийшов час її викладати. Плитку стелили рівнесенько, фугою шви обробляли і до блиску натирали. І тут почалось саме цікаве!!! Наша плитка почала вигравати усіма відтінками бежевого!! Тут на фото добре видно яка мила райдуга ожила на нашій підлозі))
    [​IMG] image.jpeg

    image.jpeg

    Виявляється нам продали плитку трьох тонів (!), згідно написів на коробках. Хоча по документах наша плитка має бути однакова!!!

    image.jpeg
    Працівники магазину пояснили це тим що у них програма 1С облік тонів не веде (!!). Тобто вам на складі вручають пересорт і НІХТО з представників Ательє Кераміки за це відповідальність не несе!!

    Залагодити проблему, що виникла з вини продавця, мирним шляхом нажаль не вдалось.

    Всеукраїнський дірєктор мережі Ательє Кераміки, що відповідає (напевно) за якісну реалізцію продукту Атем, Максім, не знає базових правил торгівлі, закону про захист прав споживача, про товар належної якості, про право споживача на повну та достовірну інформацію про товар. Ні він не знає. Не чули. Не навчили.
    Його аргументи про 14 днів на повернення товару, посилання до інструкції використання товару просто смішні.
    Зокрема у вищезгаданій інструкції вказано що "в процесе изготовления керамогранита может возникнуть разница в тональности различных партий....что являєтся нормой..." Ок. АЛЕ, на мінуточку!!, ми купувати не декілька "различных партий" товара. Ми купили плитку ОДНІЄЮ ПАРТІЄЮ в один день і однотонність партії була основною вимогою!!! В чому нас запевнив представник магазину.
    Також Максім навіть не знає що таке ФУГА для обробки плиточних швів!! Він називає її по простому, затірка.
    Конкретно таким працівникам хочу побажати поставити таку різнокольову плитку вдома, в шоурумі, в офісі генерального директора. Буде наглядний приклад справжньої якості роботи.
    Це все що потрібно знати про рівень підготовки персоналу, рівень відповідальності за проданий неналежної якості продут Атем працівниками Ательє Кераміки.

    Покрокова інструкція для тих сміливців, хто таки ризикнув придбати плитку Атем, яку ми розробили згідно логіки працівників Ательє Кераміки.
    1. Оплачуєте товар.
    2. При отримані товару на складі або в магазині перевіряєте кількість товару.
    3. Обовязково при працівниках Ательє Кераміки перевіряєте кожну пачку на предмет бою.
    4. Обовязково перевіряєте назву плитки (усі букви та цифри мають бути однакові) на кожній пачці.
    5. Назва плитки на розрахунковому документі та на усіх пачках має збігатись.
    6. Потім плитку потрібно розпакувати та викласти на підлозі усю партію, тому що плитка в коробках (!!) теж відрізняється за відтінком.

    Якщо цього не зробити при працівниках магазину, то усі ваші подальші претензії до якості товару до уваги не беруть. Розводять як лохів.

    Це так по нашому вкласти мільярдні інвестиції в завод. Виготовляти продукт. Повідкривати шоу-руми. А потім на рівні кладовщик-продавець-покупець все запороти.
     
    Останнє редагування: 20 лют 2016

Поділитися цією сторінкою