Проблеми із Ferroli Domina F24

Тема у розділі 'Газовые котлы', створена користувачем jury11, 25 бер 2013.

  1. jury11

    jury11 Підмайстер

    Повідомлення:
    29
    Симпатії:
    28
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Добрий вечір усім присутнім.Проблема з котлом Феролі заключається в слідуючому:
    в режимі оппалення,якщо відкрити кран гарячої води котел переходить на нагрів води(зупиняє насос і гріє воду),але....якщо вже назад на опаллення не повертається.Тобто після закриття крану Г.В. котел замовкає цирк.насос не запускається і блимає зелений діод над радіатором опалення,тобіж котел в режимі очікування (згідно інструкції).Думав плата...знімав давав в ремонт,вернули ,сказали шукати причину в котлі.Може хтось підкаже напрямок.
     
  2. shalaev-68

    shalaev-68 Стажер

    Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Украина
    мой Фероли работает так-же. Примерно через минуту мигания "батареи" переходит в отопление сам. Если хочется ускорить - сброс! А вообще глючная тут электроника. За 8 зим крови немало выпила. Хотел бы её схему найти, чтоб досконально разобраться. Сегодня загорелся "перечеркнутый газ", все датчики перепроверил, в поряде; а схема - темный лес! Где там края "запрета поджига" искать, ума не приложу, с этим похоже и спать лягу:(.
     
  3. opastu

    opastu Інженер

    Повідомлення:
    671
    Симпатії:
    529
    Адреса:
    край Черемоша й Прута
    так задумано. аби не перемикатися надто часто. коли вам через 10 сек треба знову на кухні ввімкнути воду. за пару хвилин він сам перейде на опалення.
     
  4. shalaev-68

    shalaev-68 Стажер

    Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Украина
    Здравствуйте! А я свой фероли из блокировки так и не вывел. Датчики проверял, исправны. Сегодня воевать с электроникой. Инфы на эту тему в нете мизер. Если у кого есть документация, схемы буду очень признателен. плата Honeywell 45.006.587-003 REV.C
     
  5. opastu

    opastu Інженер

    Повідомлення:
    671
    Симпатії:
    529
    Адреса:
    край Черемоша й Прута
    перевірте датчик (контакти) температури (#34 на схемі). Заміряйте його опір в стані, коли котел працює на опалення (можливо після ресету) і в стані очікування. Можливо його примусово феном (без нагріву!!!!) обдути в режимі очікування.

    Якщо датчик по параметрах і контактах в нормі, то треба копати в таймері контроллера - тут або сам чіп збоїть, обо в обвязці глюки.

    JP01 - Час очікування вкл\викл, ще тут можна глянути
     

    Вкладення:

    shalaev-68 подобається це.
  6. Іван 55555

    Іван 55555 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.306
    Симпатії:
    1.140
    Адреса:
    калуш
    моїм батькам ще 6 років назад встановили такий котел,4рази міняли плату,виходив з ладу витяжний вентилятор.ворогу не побажав би котел ФУ роллі!поставив бойлер,і котел працює лиш на опалення.міняти котел батьки не хочуть,переконати не получається.
     
  7. shalaev-68

    shalaev-68 Стажер

    Повідомлення:
    8
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Украина
    спасибо за быстрый ответ! С работой датчиков я разобрался. Все они были исправны. Вызвал сервисанта, он мои выводы подтвердил и повез электронный блок к электронщику. Завтра надеюсь, будет вердикт... Информации о работе и устройстве блоков управления крайне мало, и та что удалось найти в моём случае не помогла.
     

Поділитися цією сторінкою