Запитання по густині мінеральної вати

Тема у розділі 'Звукоизоляция и теплоизоляция', створена користувачем Роман Львів, 22 лип 2012.

  1. Роман Львів

    Роман Львів Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Львів
    Добрий день Підкажіть! Чи можна утеплити цегляний будинок під короїд твердою мін.ватою густиною 70-80 кг/м3 і товщиною 95мм ????? Я розумію що мінімальна густина повинна становити не менше 120кг/м3 але вата уже є і якось купувати нову не хочеться . Наскільки я розумію при малій густині вата не може нести навантаження від оздоблення алеж можна додатково закріпити сітку дюбелями наприклад не 5шт на м2 а 10-12шт перетягнути клеєм сіткою або два слоя сітки можливо навіть металічною сіткою. Скажіть будьласка може є ще якісь моменти про які я не знаю ?????? Можливо хтось стикався з такою проблемою або з проблемою розслоєння шарів вати . Може є ще якісь варіанти утеплення . Наперед дякую за відповіді .
     
  2. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Відповідь: Запитання по густині мін.вати.

    Для утеплення мокрим методом така густина вати замала.ЇЇможна використати під сайдинг,або вент фасад+вітробарєр.При мокрому методі неможна кінцевий шар по ваті робити товстим це шкодить паропроникності.Як з варіантів вам мокрий метод непідходить а що до інших то можете розглядати.
     
  3. ЧЕрепицин

    ЧЕрепицин Прораб

    Повідомлення:
    490
    Симпатії:
    492
    Адреса:
    Киев
    Re: Запитання по густині мін.вати.

    Есть каменная вата FASROCK LL плотность у которой 78 кг/м3, но волокна ваты расположены перпендикулярно стене. Ее используют в фасадах (ММ).
    Лучше без экспериментов.
    Или вариант типа "вентфасад". Ваша вата, а сверху магнезитовая плита,короед, но по правде так еще не делали, хотя вроде как имеет право на жизнь.ИМХО.
     
    1 людині також подобається це.

Поділитися цією сторінкою